Καφές με… ελαιόλαδο από τη Starbucks

Καφές με… ελαιόλαδο από τη Starbucks

Το νέο λανσάρισμα από τη Starbucks σε επιλεγμένες αγορές ανά τον κόσμο

 

Ο καφές κυκλοφορεί σε πολλές διαφορετικές ποικιλίες. Είτε τον προτιμάτε σκέτο, είτε με ζάχαρη, γάλα, σιρόπια και άλλα πρόσθετα, τα ροφήματα καφέ καλύπτουν μια ευρεία γκάμα γευστικών προτιμήσεων.

 

Τώρα τα Starbucks προχωρούν ένα βήμα πιο πέρα και πλέον λανσάρουν για πρώτη φορά το Oleato – ένα ρόφημα καφέ με την προσθήκη ελαιόλαδου!

Είναι γεγονός ότι το ελαιόλαδο αποτελεί ένα πολυεργαλείο στην κουζίνα. Έχει ωραία γεύση, είναι κατάλληλο για ψήσιμο αλλά και για να ροδίσει το κρέας, είναι απαραίτητο για τις σαλάτες και ο πρασινωπός χυμός του είναι επίσης εξαιρετικά υγιεινός.

 

Με αφορμή όλα τα παραπάνω, σύμφωνα με τη γερμανική SZ, τα Starbucks προσφέρουνεδώ και λίγες μέρες το Oleato στο Μιλάνο, μια λέξη-δημιούργημα από το oliva, ελιά, και το oliato, που σημαίνει λαδωμένο. Το νέο προϊόν της Starbucks είναι διαθέσιμο στις εξής εκδοχές: Με γάλα, χωρίς γάλα, ζεστό ή κρύο.

“Απρόσμενη αλχημεία”

 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της διεθνούς αλυσίδας καφέ:

 

“Η απροσδόκητη αλχημεία του καλύτερου καφέ Arabica της Starbucks αναμεμειγμένου με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Partanna προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία καφέ με βελούδινη λεπτή υφή και υπέροχο γεμάτο άρωμα”.

 

Aξιζει να σημειωθεί ότι εκτός από το Μιλάνο, “σταθμοί” για τον Oleato αποτελούν και η Ιαπωνία αλλά και άλλες επιλεγμένες αγορές σε όλο τον κόσμο, όπως η Καλιφόρνια όπου ο… λαδωμένος καφές θα λανσαριστεί αυτή την άνοιξη. Αργότερα φέτος θα κυκλοφορήσει επίσης στη Μέση Ανατολή και το Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Διαβάστε εδώ περίεργους συνδυασμούς καφέ