Ένα σποτ καφέ με τον Μπεν Άφλεκ που έκλεψε την παράσταση στο Super Bowl

Ένα σποτ καφέ με τον Μπεν Άφλεκ που έκλεψε την παράσταση στο Super Bowl

Το σποτ της DUNKIN’ Donuts που έπαιξε κατά τη διάρκεια του πρώτου διαφημιστικού διαλείμματος στο Super Bowl και κέρδισε τις εντυπώσεις

 

Ο ηθοποιός Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση γνωστής αμερικάνικης αλυσίδας καφέ και ντόνατς η οποία προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου διαφημιστικού διαλείμματος στο Super Bowl 2023. Δείχνει τον ‘Αφλεκ να εργάζεται σε ένα από τα υποκαταστήματα της Dunkin’ στη Μασαχουσέτη, παραδίδοντας στους ανυποψίαστους πελάτες τις παραγγελίες τους.

 

Μεταξύ αυτών και η Τζένιφερ Λόπεζ η οποία φτάνει με το αυτοκίνητό της στο παράθυρο παραλαβής ρωτώντας έκπληκτη τον σύζυγό της: «Τι κάνεις; Αυτό κάνεις όταν λες ότι θα δουλεύεις όλη μέρα;». Ο Μπεν ‘Αφλεκ τότε ανακοινώνει στο προσωπικό: «Πρέπει να φύγω παιδιά» με την Λόπεζ να του παραγγέλνει ωστόσο ένα ντόνατ με γλάσο.

 

Ο ηθοποιός μιλώντας αποκλειστικά στο PEOPLE πριν από ένα μήνα παραδέχθηκε γελώντας ότι «ο κόσμος νομίζει ότι δουλεύω για αυτή την αλυσίδα καφέ». Αναφέρει επίσης ότι:«στη Βοστώνη ήταν τόσο μεγάλη υπόθεση. Νομίζω ότι συνδέθηκα κάπως με αυτό και έτσι προέκυψε μια διασκεδαστική ευκαιρία για ένα διαφημιστικό, για το οποίο μάλιστα επέστρεψα στη Βοστώνη. Μετά τους αγώνες.. όλοι έπαιρναν καφέ. Πάντα συνδύαζα τον καφέ με φίλους και συζητήσεις και νομίζω ότι αυτό είναι μέρος της γοητείας του».

 

Και ποια είναι η δική του προτίμηση στον καφέ; «Κρύο με γάλα και ζάχαρη. Μερικές φορές [χρησιμοποιώ] γάλα αμυγδάλου [αλλά]… μερικές φορές το ξεχνάω», αστειεύτηκε ο ηθοποιός.

 

 

Λίγα λόγια για την Dunkin’

 

Ήταν το 1950, όταν ο William Rosenberg δημιούργησε μια απολαυστική σειρά ντόνατς για τους κατοίκους του Κουίνσι της Μασαχουσέτης, και συνειδητοποίησε ότι σε όλους άρεσε να τα βουτούν στον καφέ τους. Ο νόστιμος συνδυασμός ντόνατς και καφέ έγινε μια εμπειρία και ο κόσμος στήριξε το νέο αυτό εγχείρημα του Rosenberg. Εμπνευσμένος από αυτό το φαινόμενο, ο ίδιος έθεσε ως προσωπικό στοίχημα να  προσφέρει την καλύτερη ποιότητα καφέ στα καταστήματά του. Η επιχείρησή του “απογειώθηκε” και το DUNKIN’ Donuts έλαβε σάρκα και οστά.

 

Πλέον, κάθε μείγμα καφέ επιλέγεται προσεκτικά για να εξασφαλίσει την πιο πλούσια, πιο απαλή γεύση. Είτε πρόκειται για στιβαρό εσπρέσο, είτε για πλούσιο καπουτσίνο, είτε για έναν απολαυστικό latte, το DUNKIN’ είναι έχει “δεσμευτεί” απέναντι στους πελάτες του να να σερβίρει καφέ υψηλής ποιότητας και γεμάτης γεύσης.