Coffee Business Awards 2022: Οι μεγάλοι νικητές!

Coffee Business Awards 2022: Οι μεγάλοι νικητές!

Ο μεγαλύτερος και εγκυρότερος θεσμός της κοινότητας καφεστίασης επέστρεψε ανανεωμένος, για να τιμήσει και να βραβεύσει τους επαγγελματίες του κλάδου που ξεχώρισαν το 2022, σε μια εκδήλωση-γιορτή, γεμάτη καφέ και happenings.

 

Έπειτα από ένα δυναμικό καλοκαίρι, με αύξηση του τουρισμού και της κατανάλωσης, η σχέση μας με τον καφέ έγινε ακόμη πιο δυνατή! Απολαύσαμε νέες ποικιλίες καφέ σε αγαπημένα allday beach bar δίπλα στο κύμα ή παραγγείλαμε από το κοντινό μας coffee shop μέσω της υπηρεσίας delivery, take away και drive through.

 

Αφουγκραστήκαμε και φέτος την ανάγκη να συνδυαστεί η απόλαυση του ποιοτικού καφέ με το socializing από τους λάτρεις του καφέ στην Ελλάδα, αλλά και τη «δίψα» για προβολή της σκληρής δουλειάς των εισαγωγέων καφέ, των roasters, των προμηθευτών εξοπλισμού και αναλωσίμων, των ιδιοκτητών αλυσίδων café και coffee shops.

 

Φέτος στα Coffee Business Awards, τιμώμενη χώρα ήταν η Κόστα Ρίκα, ενώ βραβεύθηκαν οι μεγάλοι νικητές που πρωταγωνίστησαν και φέτος στην ελληνική αγορά.

 

Δείτε τους νικητές:

 

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η ethosEVENTS διοργάνωσε τα Coffee Business Awards(#coba22) σε συνεργασία με το περιοδικό Coffee+Brunch Magazine και το portal coffeemag.gr. Η λαμπερή τελετή #coba22, διαξήχθη την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso, με φυσική παρουσία, καθώς και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων.