Tα 3 καλύτερα gadgets για να κρατήσετε ζεστό τον καφέ σας

Tα 3 καλύτερα gadgets για να κρατήσετε ζεστό τον καφέ σας

3 mug warmers που θα σας λύσουν τα χέρια

 

O χειμώνας πλησιάζει και πολλοί από εμάς τις κρύες ημέρες του επιλέγουμε να τον απολαμβάνουμε ζεστό. Πολύ συχνά ωστόσο, ο φόρτος εργασίας μας κάνει να αφήνουμε στην άκρη το αγαπημένο ζεστό μας ρόφημα και όταν τελικά θυμήθούμε ότι υπάρχει, έχει ήδη κρυώσει. Η καλύτερη λύση στο ζήτημα αυτό είναι μια καλή συσκευή mug warmer που θα κρατήσει τον καφέ μας στη σωστή θερμοκρασία για αρκετές ώρες. Διαβάστε παρακάτω τρία από τα καλύτερα gadgets που θα… σώσουν τον καφέ σας από τις παγωμένες μέρες του χειμώνα.

 

Wenvinda

 

Το Wenvinda διαθέτει ίσως από τα καλύτερα χαρακτηριστικά που θα επιθυμούσατε για το mug warmer σας. Έχει έξι ρυθμίσεις χρονοδιακόπτη σε διαστήματα δύο ωρών κι έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν έξτρα σπατάλη ρεύματος, καθώς θα σβήνει αυτόματα. Επιπλέον διαθέτει τρεις ξεχωριστές ρυθμίσεις έναν ψηφιακό μετρητή θερμοκρασίας. Σας παρέχει επίσης ένα κάλυμμα κούπας σιλικόνης για να διατηρείτε τον καφέ σας ακόμη πιο ζεστό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

(Πατήστε πάνω στην εικόνα)

 

Αυτόματη συσκευή Oracer

 

Θέλετε να έχετε μια ζεστή κούπα καφέ σε κοντινή απόσταση ανά πάσα στιγμή, αλλά δεν επιθυμείτε να σπαταλάτε έξτρα ενέργεια; H Oracer διαθέτει μηχανισμό αυτόματης απενεργοποίησης που σταματά την παροχή ρεύματος μετά από οκτώ ώρες συνεχούς χρήσης ή εντός πέντε λεπτών από τη στιγμή που διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει βάρος στο πιάτο. Εκτός από τις τεράστιες δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας που έχει, η Oracer διαθέτει ένα “δαχτυλίδι” έξω από τη θερμαινόμενη πλάκα της για να κρατήσει την κούπα σας στη θέση της. Δεν θα γλιστρήσει και ποτέ από το γραφείο σας και σας παρέχει την απόλυτη ασφάλεια.

 

(Πατήστε στην εικόνα)

 

KIN

 

Μερικές φορές η θέρμανση της κούπας δεν είναι αρκετή για να ζεστάνει τον καφέ σας. Η KIN περιλαμβάνει τρεις ρυθμίσεις, ωστόσο δεν μπορεί να υπολογίσει πόσο παχιά μπορεί να είναι η κούπα σας. Γι’ αυτό περιλαμβάνει ένα καπάκι σιλικόνης που ταιριάζει σε πολλά διαφορετικά μεγέθη. Συνδέστε αυτήν την πλάκα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και επιλέξτε την κατάλληλη ρύθμιση πατώντας το κεντρικό κουμπί στο μπροστινό μέρος. Η οπτική ένδειξη σάς ενημερώνει ότι η συσκευή είναι αναμμένη, ώστε να μην σπαταλάτε έξτρα ενέργεια.

 

(Πατήστε πάνω στην εικόνα)