Καφεκοπτεία Λουμίδη: Παγκόσμια Ημέρα Καφέ με… εκπλήξεις

Καφεκοπτεία Λουμίδη: Παγκόσμια Ημέρα Καφέ με… εκπλήξεις

Το αγαπημένο μας ρόφημα γιορτάζει και τα Καφεκοπτεία Λουμίδη ετοιμάζουν εκπλήξεις για τους λάτρεις του καφέ

 

Η 1η Οκτωβρίου κάθε χρόνου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ. Οι λάτρεις του ροφήματος την ημέρα αυτή έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια σειρά από εκπλήξεις και happenings που ετοιμάζουν οι επαγγελματίες του κλάδου.

 

Στην Ελλάδα, οι καταναλωτές δείχνουν ιδιαίτερη αγάπη σε αυτό το ρόφημα και το καταναλώνουν σε μεγάλες ποσότητες, ενσωματώνοντάς τον στην καθημερινότητά τους.

 

Στο πλαίσιο αυτό, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, με μοναδικές γιορτινές προσφορές και εκλεκτά single origins. Το αγαπημένο ρόφημα εκατομμυρίων ανθρώπων έχει την τιμητική του, γι’ αυτό και τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, έχοντας 102 χρόνια πείρας και τεχνογνωσίας, το γιορτάζουν και προσφέρουν στους λάτρεις του καλού καφέ δώρα και προσφορές. 

 

Το Coffee Brew Bar των Καφεκοπτείων Λουμίδη, στην Ομόνοια, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ και προσφέρει 1+1 σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ του. Ελάτε το Σάββατο 1η Οκτωβρίου μαζί με τους coffee lovers φίλους σας για να απολαύσετε τα εκλεκτά coffee blends & single origins που θα απογειώσουν την ημέρα σας. Ο limited edition καφές φίλτρου Kenya Karindundu με γευστικά στοιχεία από δαμάσκηνο, ροδάκινο και ανανά και ο espresso Single Origin El Salvador με ισχυρή επίγευση και έντονο άρωμα θα σερβίρονται σε όλους τους λάτρεις στην ίδια τιμή με το Ηouse Blend του Coffee Brew Bar από τις 26/09 έως και την 1η Οκτώβρη.  

 

Όμως, Παγκόσμια Ημέρα Καφέ χωρίς Coffee Shopping δεν γίνεται! Γι’ αυτό, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη σας κάνουν ΔΩΡΟ* διπλό φλιτζάνι καφέ ή extra προϊόν με τις αγορές σας από τα φυσικά καταστήματα ή και το www.kl.gr! *Ισχύει για συγκεκριμένα είδη και ποσότητες

 

Από τους παραγωγούς, τους roasters, τους baristi, τους συνεργάτες μέχρι και τους διανομείς, όλη η οικογένεια των Καφεκοπτείων Λουμίδη γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ και προσφέρει premium καφέδες & μοναδικές εμπειρίες απόλαυσης.