Piazza Lavazza: Μια γιορτή του αυθεντικού ιταλικού espresso!

Piazza Lavazza: Μια γιορτή του αυθεντικού ιταλικού espresso!

Η Lavazza, η εταιρεία καφέ από το Τορίνο θα είναι παρούσα στις κεντρικές πλατείες Θεσσαλονίκης-Πλατεία Αριστοτέλους, και Αθήνας- Πλατεία Μητροπόλεως, στις 22 και 29 Σεπτεμβρίου με στόχο να φέρει ενθουσιασμό στους περαστικούς με τη γεύση ενός αυθεντικού ιταλικού εσπρέσο, με ζωντανή μουσική, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο , όπου θα μπορέσετε να  απολαύσετε το άρωμα ενός εξαιρετικού καφέ.

 Η Lavazza θα φωτίσει δύο κεντρικές πλατείες στην Ελλάδα με μια νέα πρωτοβουλία, που επιτρέπει στους καταναλωτές να απολαύσουν την πιο αυθεντική ιταλική εμπειρία καφέ: την Piazza Lavazza. Στην Πλατεία Αριστοτέλους (Θεσσαλονίκη) και στην Πλατεία Μητροπόλεως  (Αθήνα) την Πέμπτη 22 και 29 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, η εταιρεία καφέ του Τορίνο θα ενθουσιάσει τους περαστικούς με τη γεύση ενός πραγματικού ιταλικού εσπρέσο, για να τους αφήσει να ανακαλύψουν και να βυθιστούν στην αληθινή ουσία της Lavazza.

 

Με την ευκαιρία αυτών των αποκλειστικών βραδινών εκδηλώσεων που διαρκούν από τις 18:00 έως τις 20:00, όλοι οι λάτρεις του καφέ θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν έναν αυθεντικό ιταλικό εσπρέσο που παρασκευάζεται και σερβίρετε από επαγγελματίες baristas με αδιαμφισβήτητη εξειδίκευση στον καφέ. Οι άνετες γωνιές του ειδικά διαμορφωμένου χώρου θα είναι διαθέσιμες για να απολαύσετε τον καφέ πιο άνετα καθισμένοι με την οικογένεια και τους φίλους σας, απολαμβάνοντας όλες τις αρωματικές νότες ενός εξαιρετικού ιταλικού καφέ. Για να γίνει η εμπειρία ακόμα πιο αξέχαστη, ένας ωραίος μαγνήτης ψυγείου θα προσφερθεί σε όλους όσους θα απολαύσουν έναν εσπρέσο στο τρίκυκλο Lavazza και θα συμμετάσχουν σε αυτές τις εορταστικές εκδηλώσεις.

 

Με βάση την κληρονομιά και το πάθος της για την τελειότητα, η Lavazza θα προσφέρει αυθεντικές ιταλικές εμπειρίες καφέ, συνδυασμένες με ένα ζωντανό μουσικό σόου από το διάσημο και γνωστό ελληνικό τζαζ συγκρότημα τους «The Jazz Trio» και ένα flash mob, που θα συνοδεύσει τη στιγμή της γευσιγνωσίας. Η καλλιτεχνική ψυχαγωγία θα αναδημιουργήσει μια ολόπλευρη ιταλική ατμόσφαιρα, φέρνοντας ουσιαστικά τους καταναλωτές στην πατρίδα της Lavazza, την Ιταλία. Απολαύστε έναν απολαυστικό εσπρέσο σε μια πλατεία που περιβάλλεται από μουσική, τέχνη και αριστεία φαγητού: αυτό αντικατοπτρίζει τέλεια τον φυσικό δεσμό της Lavazza με την υπεροχή και την ιταλικότητα.

 

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε μια εμπειρία Lavazza σε όλους τους λάτρεις του καφέ που θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία μας στην Piazza Lavazza. Θα τους προσφερθεί η ευκαιρία να εκτιμήσουν έναν αυθεντικό ιταλικό εσπρέσο, που παρασκευάζεται και σερβίρετε μόνο από τους έμπειρους barista μας» σχολιάζει ο Emanuele De Marchi, CEMEA Marketing Coordinator. «Η Ελλάδα αντιπροσωπεύει μια σημαντική και στρατηγική Αγορά για τη Lavazza και στόχος μας είναι να διασφαλίζουμε πάντα την πιο αυθεντική γεύση ιταλικού καφέ παγκοσμίως, προσφέροντας ποιότητα, παράδοση και καινοτομία σε κάθε φλιτζάνι».

 

Αξιοποιώντας πάντα τις σημαντικές αξίες της κληρονομιάς και της υπεροχής, η Lavazza θα προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές μια καθηλωτική εμπειρία στον κόσμο του καφέ και την κουλτούρα του, προσφέροντας ένα προϊόν υψηλής ποιότητας: La Reserva de ¡Tierra! Selection, ένας αρωματικός εσπρέσο με μοναδικό μείγμα από λεπτές νότες από άνθη γιασεμιού, αμύγδαλα και σοκολάτα γάλακτος. Το χαρμάνι ανήκει στο La Reserva de ¡Tierra! σειρά καφέ, η συλλογή από υψηλής ποιότητας μείγματα βιώσιμης ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί προσεκτικά για επαγγελματίες του καφέ, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση του Ομίλου να δημιουργήσει μια βιώσιμη εμπειρία καφέ.

 

Οι δύο εκδηλώσεις Lavazza θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη στις 22 Σεπτεμβρίου και στην Πλατεία Μητροπόλεως στην Αθήνα στις 29 Σεπτεμβρίου από τις 18:00 έως τις 20:00.

 

Ποικιλία La Reserva de ¡Tierra! Μίγμα Espresso 100% Arabica

 

Ένας αρωματικός εσπρέσο με γλυκιά γεύση, με καφέ από τις φυτείες του Ιδρύματος Jinotega Lavazza (100% φυσικό arabica από τη Βραζιλία, τη Νικαράγουα, την Ονδούρα και το Περού).

 

Η επιδέξια επιλογή και ο συνδυασμός Arabica από τις καλύτερες καταβολές της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, έχουν δημιουργήσει ένα μοναδικό μείγμα από γλυκές και λεπτές νότες από άνθη γιασεμιού, αμύγδαλα και σοκολάτα γάλακτος.