Tο Coffee+Brunch & το coffeemag.gr συμμετέχουν στο Athens Coffee Festival!

Tο Coffee+Brunch & το coffeemag.gr συμμετέχουν στο Athens Coffee Festival!

Ανακαλύψτε τα μαζί με τα μοναδικά βραβεία για την καφεστίαση  Coffee Business Awards!

 

Το περιοδικό Coffee+Brunch και το portal coffeemag.gr της ethosMEDIA αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση για τον κόσμο του καφέ και της καφεστίασης.  

 

Απευθύνονται σε όλους τους λάτρεις του καφέ, καθώς και τους επαγγελματίες στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών, οι οποίοι αναζητούν εξειδικευμένη πληροφόρηση για όλες τις σύγχρονες τάσεις στην αγορά της καφεστίασης. Ως χορηγοί επικοινωνίας στηρίζουν το φετινό Athens Coffee Festival και δίνουν ραντεβού στις 24-26 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.    

  

Από το τριήμερο φεστιβάλ του καφέ, δεν θα μπορούσε να λείπει η απόλυτη διοργάνωση της ethosEVENTS για τον καφέ: τα Coffee Business Awards (#coba22).  Τα μοναδικά βραβεία για τον κλάδο του καφέ και της καφεστίασης, επιστρέφουν για 4η χρονιά για να αναδείξουν τους κορυφαίους! Καλές πρακτικές, νέες τάσεις, “true stories”, όλη η αγορά είναι εδώ, συμμετέχει και ψηφίζει.   
   

Σας προσκαλούμε στο περίπτερο μας (αρ.8 στην αίθουσα D12), όπου θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Προβάλετε την επιχείρησή σας στα περιοδικά και portals μας, μέσα από εξειδικευμένο, στοχευμένο περιεχόμενο. Υποβάλετε την υποψηφιότητά σας στα #coba22 και αναδείξτε την εταιρεία σας, μαζί με τους καλύτερους του κλάδου.    

 

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες:   

www.coffeemag.gr 

   

www.ethosevents.eu 

 

Τι θα περιλαμβάνει το φετινό Athens Coffee Festival;  

 

Δημοφιλή coffee brands, coffee masterclasses, Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ by SCA Greece, 5o Hellenic Aeropress Championship, συναυλίες με δημοφιλή συγκροτήματα & διαγωνισμούς με πλούσια δώρα.    

 

Ημέρες & ώρες λειτουργίας    

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, 10:00-21:00   

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, 10:00-21:00   

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, 11:00-21:00   

   

Τόπος διεξαγωγής   

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων   

 

Περισσότερες πληροφορίες:   

www.athenscoffeefestival.gr 

   

Διαβάστε επίσης:

 

Athens Coffee Festival 2022: It’s festival time!