Η Lavazza Professional λανσάρει την ιδέα του café στον χώρο εργασίας

Η Lavazza Professional λανσάρει την ιδέα του café στον χώρο εργασίας

Ώρα για υψηλής ποιότητας καφέ στον χώρο εργασίας

 

Μια νέα ιδέα υλοποίησε η Lavazza Professional, ευελπιστώντας ότι θα ικανοποιήσει τους πελάτες της που ζητούν καφέ υψηλής ποιότητας στους χώρους εργασίας.  Η νέα φιλοσοφία αφορά 24/7 self-service micro café για τις επιχειρήσεις και ήδη έχει υλοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Η ιδέα Moments by Lavazza Professional έχει σχεδιαστεί ως «μια εναλλακτική λύση για τις καντίνες», η οποία σύμφωνα με την εταιρεία θα φέρει «τα καλύτερα στοιχεία της κουλτούρας του καφέ στο χώρο εργασίας». Η Lavazza Professional αναφέρθηκε  σε μια σχετική έρευνα βάσει της οποίας το 85% των εργαζομένων θεωρεί ότι ο καφές υψηλής ποιότητας στο χώρο εργασίας αυξάνει την παραγωγικότητα και εξυψώνει το ηθικό των υπαλλήλων.

 

Το micro café περιλαμβάνει bean-to-cup μηχανές που σερβίρουν υψηλής ποιότητας ροφήματα με βάση τον εσπρέσο, καθώς και “έξυπνα ψυγεία” που προσφέρουν παραδοσιακά σνακ αυτόματης πώλησης και κρύα ροφήματα. Όλα τα προϊόντα στο micro café μπορούν να αγοραστούν μέσω σταθμών πληρωμών χωρίς επίβλεψη, κεντρικού kiosk ή εφαρμογής smartphone.

 

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε αυτή τη νέα πρόταση στην αγορά. Φέρνοντας τα καλύτερα στοιχεία της κουλτούρας του καφέ στο χώρο εργασίας, οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών μπορούν να ευχαριστήσουν τους υπαλλήλους τους που επιστρέφουν στο γραφείο», δήλωσε η Ashley Weller, Διευθύντρια Αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου, Lavazza Professional.

 

Η αγορά πώλησης on-the-go καφέ και φαγητού στην Ευρώπη επωφελήθηκε από την επιστροφή των υπαλλήλων στο γραφείο κμετά την πανδημία Covid-19.