Αυτές οι γεύσεις καφέ κυριαρχούν

Αυτές οι γεύσεις καφέ κυριαρχούν

Εσείς τι θα επιλέγατε;

 

Είναι ευχάριστο να αλλάζετε περιστασιακά την κλασική γεύση του καφέ σας, προσθέτοντας έξτρα άρωμα. Οι διαφορετικές γεύσεις σιροπιού μπορούν να αλλάξουν τη γεύση του καφέ σας, προσδίδοντας  γλυκύτητα και απαλή γεύση.  Διαβάστε παρακάτω τις πιο διαδεδομένες γεύσεις για να προσθέσετε στον καφέ σας:

 

Βανίλια

 

Δεν θα σας εκπλήξει το γεγονός ότι η βανίλια είναι μια πολύ δημοφιλής γεύση για καφέ. Σίγουρα εξάλλου θα έχετε ακούσει για το λάτε βανίλιας. Είναι ένα ρόφημα προσαρμόσιμο, αφού μπορεί να είναι στιβαρό ή πιο ελαφρύ και ταιριάζει με διάφορες ποικιλίες καφέ, ειδικά αυτές που έχουν βάση τους ξηρούς καρπούς.

 

Φουντούκι

 

Οι καβουρδισμένοι ξηροί καρποί είναι ελαφρώς γλυκοί. Μια πλούσια, δυνατή γεύση χαρακτηρίζει το φουντούκι. Αν σας αρέσουν τα γλυκά φαγητά όπως κέικ ή μπισκότα, η γεύση του καφέ φουντουκιού είναι ιδανική.

 

Toffee

 

Η γεύση του καφέ toffee είναι γεμάτη, βουτυρώδης και γλυκιά. Σε κάθε λάτρη της καραμελωμένης λιχουδιάς θα αρέσει η πλούσια γεύση αυτής της γεύσης καφέ.

 

Κανέλα

 

Αυτή η ήπια γεύση, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής το χειμώνα. Ο καφές και η κανέλα συνδυάζονται όμορφα και για τον λόγο αυτό κατά τη χειμερινή περίοδο τα latte κανέλας είναι εξαιρετικά δημοφιλή στα μενού των coffee shops.

 

Μέντα

 

Ενώ στο παρελθόν η μέντα προσφερόταν στο πλάι με τον καφέ σας, τώρα θα βλέπετε συχνά Americanos, μόκα, lattes και καπουτσίνο με μέντα στο μενού. Οι γεύσεις σιροπιού μέντας προσθέτουν μια απαλή, αναζωογονητική αίσθηση στην παρασκευή σας.

 

Βατόμουρο

 

Για όσους αγαπούν τις πλούσιες φρουτώδεις γεύσεις, το σιρόπι βαρόμουρο στο καφέ είναι ιδανικό. Προσδίδει μια γλυκύτητα στον καφέ, χωρίς να  κάνει το ρόφημα βαρύ.

 

Καρύδα

 

Ή το λατρεύεις ή το απεχθάνεσαι. Ο καφές σας με καρύδα θα έχει ελαφριά, γλυκιά, κρεμώδη και λεπτή γεύση. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν υποκατάστατα γάλακτος για τον καφέ τους, τα latte καρύδας και οι καπουτσίνο γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.