Μαθήματα για… coffee snobs 

Μαθήματα για… coffee snobs 

Όσοι αγαπούν τον καφέ, μπορούν να αποκτήσουν δεξιότητες barista με αυτά τα μαθήματα

 

Εάν στοχεύετε να αποκτήσετε τις μοναδικές ικανότητες ενός επαγγελματία barista ή εάν απλώς θέλετε να εντυπωσιάσετε τα μέλη της οικογένειάς σας στο σπίτι ως προς τις δεξιότητές σας στον καφέ, η σχετική επαγγελματική εκπαίδευση μπορεί να σας φανεί χρήσιμη. 

 

Ο Michael Jasin, συνιδιοκτήτης της SSG Coffee Company και φιναλίστ του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Barista 2019, προσφέρει δύο εκπαιδευτικά courses για να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας ως barista. Τα μαθήματα προσφέρονται από το International Open Academy, και το 2022 Professional CPD Certified Barista Training Bundle παρέχει σε όλους την ευκαιρία να λάβουν εκπαίδευση υψηλού επιπέδου στην τέχνη της δημιουργίας καφέ, με χρήσιμες ασκήσεις, εύκολα στην παρακολούθηση βίντεο κ.α. Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων, οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν αναγνωρισμένες διαπιστεύσεις, συμπεριλαμβανομένων των International Council for Online Educational Standards (ICOES) και Training Qualifications UK (TQUK).

 

Αυτό το εκπαιδευτικο πακέτο για barista προσφέρει δύο μαθήματα που εστιάζουν σε διαφορετικά αντικείμενα. Στο μάθημα Professional Barista, θα μάθετε για την ιστορία του καφέ, τη συναρπαστική διαδικασία ψησίματος και πώς να φτιάχνετε κλασικά ροφήματα καφέ και μοντέρνα, εντυπωσιακά latte art. Όσον αφορά το Home Barista, θα εξερευνήσετε τι χρειάζεται για να δημιουργήσετε τη δική σας βασική εργαλειοθήκη barista στο σπίτι, να παρασκευάζετε ροφήματα καφέ απευθείας από τη δική σας κουζίνα, διευρύνοντας τον ουρανίσκο σας όπως δεν θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε.

 

Αν είστε πραγματικός λάτρης του καφέ, θα αγαπήσετε το Πακέτο Εκπαίδευσης Barista Certified 2022 Professional CPD, που προσφέρεται με μόλις 29 $ — δηλαδή περίπου 15 $ ανά μάθημα!