Καφές Bristot: «Ό,τι κάνεις κάνε το με πάθος»

Καφές Bristot: «Ό,τι κάνεις κάνε το με πάθος»

Τι κοινό έχει μια cake designer, μια yoga instructor και ο εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας; Η απάντηση βρίσκεται στη νέα, μοναδική ενέργεια της εταιρείας Bristot.

 

Ένα brand με μακρά ιστορία, που μετρά περισσότερα από 100 χρόνια στην ανάπτυξη του ιταλικού καφέ, η εταιρεία Bristot, έχει  ήδη  παρουσία  από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα εδώ και 13 χρόνια, καθώς και σε  65  χώρες του εξωτερικού, με την Ελλάδα να βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης σε πωλήσεις.

 

Με πρωταγωνιστή πάντα το πάθος, βγήκε στον αέρα και η πρώτη ολοκληρωμένη καμπάνια της εταιρείας για τη χώρα μας, με προσαρμογή του ιταλικού τηλεοπτικού σποτ και δημιουργία πρωτογενούς υλικού για το ραδιόφωνο και τα social media, σε συνεργασία με τη ForestView. 

 

Η καμπάνια βασίστηκε στο διεθνές concept «Ό,τι κάνεις κάνε το με πάθος» και στάθηκε η αφορμή να δημιουργηθεί, με τη βοήθεια της ForestView, μια νέα, μοναδική ενέργεια, που συγκινεί και μιλά στις καρδιές όλων. Η δημιουργική ενέργεια με το όνομα The Wanderers θα τρέχει σε digital περιβάλλον, με σκοπό να ενισχύσει τις προκλήσεις και να μας προκαλέσει να ζήσουμε και να ενεργήσουμε με γνώμονα τη χαρά και το πάθος.

 

 Πρωταγωνιστές της ιδέας The Wanderers είναι τρεις φαινομενικά διαφορετικοί άνθρωποι, που μια αφορμή τους έκανε να ανακαλύψουν το πάθος τους, να το ακολουθήσουν και να ξεκινήσουν να «ζουν», κατά κάποιον τρόπο, από την αρχή. Μέσα από την αφήγηση της ζωής τους σε μια μίνι-συνέντευξη, μιλούν για αυτό και δίνουν έμπνευση με έναν μοναδικό και ιδιαίτερο σκοπό. Να παροτρύνουν το κοινό να μοιραστεί κι εκείνο το δικό του πάθος, με στόχο να μπει στη μεγάλη κλήρωση και να το κάνει πραγματικότητα. Οι The Wanderers, λοιπόν, άτομα που στο DNA τους κυλάει το πάθος, ξεχωρίζουν γιατί «ό,τι κάνουν το κάνουν με την καρδιά τους» και μιλούν για την πορεία τους, περνώντας ηχηρά μηνύματα. 

 

Η Άντα Λιβιτσάνου, αγαπημένη ηθοποιός, με επιτυχημένες τηλεοπτικές συμμετοχές, τα τελευταία χρόνια, κυνηγά το πάθος της στο Ada’s Little Kitchen ως cake designer. «Μέσα στη συνταγή φέρνεις κομμάτι του εαυτού σου… Αν δεν κάνουμε πράγματα με πάθος, δεν θα είμαστε ποτέ γεμάτοι» ακούγεται στη συνέντευξή της να λέει, συμπληρώνοντας ότι η φράση «ουδείς αναντικατάστατος» τη βρίσκει αντίθετη, καθώς όλοι είμαστε μοναδικοί. 

 

Η Μελίνα Βλάχου, yoga instructor, ασχολείται με τη yoga από το 1999, όταν, μετά από διάγνωση ότι πάσχει από νεανικό διαβήτη, ταξίδεψε μέχρι την Ινδία. «Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω… Το κακό είναι μια κινητήριος δύναμη που ξεκινάει για να σου φέρει κάτι καλύτερο» λέει, για να τονίσει στη συνέχεια: «Η yoga είναι πάθος, το πάθος για εμένα ερμηνεύεται ως yoga». 

 

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», συγκινεί με όσα δηλώνει: «Προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας γιατί πηγάζει από την καρδιά μας. Με “όπλο” την κατσαρόλα και τις μυρωδιές από τα μπαχαρικά, θέλουμε να μαγειρεύουμε όλοι μαζί, να τρώμε όλοι μαζί, να χαμογελάμε… χωρίς διακρίσεις». «Ξεκίνησα την εν λόγω ιδέα όταν έχασα τη δουλειά μου… Ένα βράδυ, είδα δύο παιδάκια να ψάχνουν στα σκουπίδια και να τσακώνονται για τα πεταμένα πράγματα. Τότε αποφάσισα ότι ήθελα να κάνω κάτι για μένα. Γιατί πρώτα βοηθάμε τον εαυτό μας και μετά τον συνάνθρωπο» συμπληρώνει για να καταλήξει: «Θέλει στόχο και πάθος γι’ αυτό που κάνεις». 

 

Με μήνυμα «Ό,τι κάνεις κάνε το με πάθος», οι The Wanderers είναι άνθρωποι που έχουν τη δύναμη να μας εμπνέουν και να μας κάνουν να βλέπουμε τη ζωή με άλλο μάτι. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία, αλλά και τη συνολική ενέργεια των The Wanderers, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.wanderers.caffebristot.gr.

 

 

Πηγή: Coffee&Brunch Magazine