Kenya Karindundu: ο νέος καφές από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Kenya Karindundu: ο νέος καφές από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Ένας limited edition single origin καφές σας περιμένει στο Coffee Brew Bar των Καφεκοπτείων Λουμίδη στην Ομόνοια αυτή την εβδομάδα και για περίπου 30 ημέρες.

 

Ο limited edition καφές Kenya Karindundu με προέλευση από μικροκαλλιεργητές, μέλη του BarichuFarmes Corporate Society, ο μοναδικός Kenya Karindundu μέσα από τη διαδικασία του omni-roastκαβουρδίσματος είναι ιδανικός τόσο για τους φανατικούς του espresso, όσο και για τους φίλους του καφέ φίλτρου. Με γευστικά στοιχεία από δαμάσκηνο, βατόμουρο και σοκολάτα ο specialty grade καφές περιέχει εκλεκτούς κόκκους καφέ εξαιρετικής ποιότητας που έχουν καλλιεργηθεί σε ιδανικές κλιματολογικές και εδαφικές συνθήκες, με πολλή προσοχή, τόσο κατά τη συγκομιδή τους, όσο και κατά την επεξεργασία και αποθήκευσή τους. Οι coffee experts που απαρτίζουν την ομάδα των Καφεκοπτείων Λουμίδη μπορούν να αναδείξουν μοναδικά τα γευστικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης ποικιλίας με το κατάλληλο καβούρδισμα, τη σωστή άλεση αλλά και τη σωστή παρασκευή.

 

Για εσάς που θέλετε να δοκιμάσετε έναν εκλεκτό και limited edition καφέ σας περιμένουμε στο CoffeeBrew Bar της Ομόνοιας για να σας προσφέρουμε τις επόμενες ημέρες ένα μοναδικό single origin. Εάν πάλι προτιμάτε να απολαύσετε τον Single Origin καφέ Kenya Karindundu στο σπίτι, μπορείτε είτε να τον αγοράσετε από το coffee shop της Ομόνοιας σε συσκευασία των 250 γρ., είτε να επισκεφθείτε το www.kl.gr και να κάνετε online τις αγορές σας.