Επαναχρησιμοποίησης κούπ Kaffeeform με την υπογραφή της Coffee Island

Επαναχρησιμοποίησης κούπ Kaffeeform με την υπογραφή της Coffee Island

Μια ακόμα εναλλακτική πρόταση παρουσιάζει η ελληνική εταιρία καφέ Coffee Island με την επαναχρησιμοποιούμενη κούπα από ανακυκλωμένο καφέ και ίνες οξιάς.

 

Πρόκειται για την Kaffeeform 12oz, μια καινοτομία από ανακυκλωμένα υπολείμματα καφέ, ανανεώσιμους πόρους και ίνες οξιάς. Η νέα κούπα αυτή είναι ανθεκτική και ελαφριά, με αναβαθμισμένη εσωτερική στρώση, κατάλληλη για ζεστά και κρύα ροφήματα.

 

Η εταιρία αναζητά πάντα νέα συσκευαστικά υλικά, πιο φιλικά στο περιβάλλον, και παρουσιάζει διαρκώς εναλλακτικές προτάσεις επαναχρησιμοποίησης, εκπαιδεύοντας τους καταναλωτές στη νέα συνήθεια να αντικαταστήσουν τα αντικείμενα μίας χρήσης (ποτήρια, καπάκια, καλαμάκια) με σκεύη πολλαπλών χρήσεων, ώστε να μειώνεται το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Η κούπα KAFFEEFORM 12oz διατίθεται στα φυσικά καταστήματα και από την ιστοσελίδα και το APP της εταιρίας, ώστε κάθε καταναλωτής να απολαμβάνει τον δικό του καφέ με επαναχρησιμοποιούμενα σκεύη.

 

O Αλέξανδρος Ζαπανιώτης, Managing Director, δήλωσε σχετικά: «Η επαναχρησιμοποίηση είναι καθοριστική για τον περιορισμό της χρήσης πλαστικού. Με τη Στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης έχουμε θέσει στόχο να αναζητούμε νέα υλικά, να δοκιμάζουμε τις αντοχές και την ποιότητα τους, ώστε να έχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων πολλαπλών χρήσεων. Η Kaffeeform 12oz εκτός από ένα όμορφο προϊόν, είναι ένα ακόμη ερέθισμα προς τους καταναλωτές μας να κάνουν την αλλαγή συνήθειας προς την επαναχρησιμοποίηση.»