Το νέο Coffee Brew Bar του Καφεκοπτείο Λουμίδη

Το νέο Coffee Brew Bar του Καφεκοπτείο Λουμίδη

Tα Καφεκοπτεία Λουμίδη με 102 χρόνια εμπειρία στον χώρο του καφέ, παρουσιάζουν το νέο τους Project, το Coffee Brew Bar.

 

Η τρίτη γενιά των Καφεκοπτείων Λουμίδη έπειτα από προσεκτικό σχεδιασμό εξελίσσεται και δημιουργεί το Coffee Brew Bar με σκοπό να αξιοποιήσει τις γνώσεις και την μακρόχρονη εμπειρία της. Το κατάστημα της Ομόνοιας μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο και ανανεωμένο χώρο με νέες υπηρεσίες που αναβαθμίζουν την εμπειρία πελάτη. Πλέον μπορεί κανείς, εκτός από τις αγορές του για παρασκευή καφέ στο σπίτι, να απολαύσει στη στιγμή τον αγαπημένο του καφέ, ρόφημα, αλλά και διαλεχτά σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας.

 

Η εξειδικευμένη ομάδα παραγωγής των Καφεκοπτείων Λουμίδη επίλεξε προσεκτικά ποικιλίες καφέ από όλο τον κόσμο, δημιούργησε μοναδικούς συνδυασμούς και μελέτησε το ιδανικό προφίλ καβουρδίσματος για κάθε καφέ, ώστε να πετύχει ένα όμορφο αποτέλεσμα στο φλιτζάνι.

 

To Coffee Brew Bar θα βρείτε υψηλής ποιότητας καφέδες, με πρωταγωνιστή το 100% Arabica Blend, το οποίο έχει ευδιάκριτη, ευχάριστη οξύτητα, σοκολατένια γεύση, πλούσιο βουτυρώδες σώμα και μακρά, ζουμερή επίγευση. Επίσης, σερβίρει ιδιαίτερους single origin (μοναδικής προέλευσης) καφέδες που θα σας κάνουν να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία καφέ.  Εκτός από τους espresso, θα βρείτε και καφέδες φίλτρου, να γευτείτε τον κλασσικό, διάσημο, παραδοσιακό ελληνικό καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη στην χόβολη, αλλά και να  τον δοκιμάσετε «αλλιώς»! Με μικρά twists  (εκχύλιση & συνταγές) που τον απογειώνουν και τον κάνουν μία σύγχρονη πρόταση με gourmet στοιχεία.

 

Το design του shop in shop για τα Καφεκοπτεία Λουμίδη επιμελήθηκε η STIRIXIS Group, χρησιμοποιώντας στοιχεία της υπάρχουσας ταυτότητας των Καφεκοπτείων Λουμίδη σε συνδυασμό με τις τάσεις ενός συγχρόνου σημείου πώλησης καφέ. Τα γεωμετρικά σχήματα, τα έντονα χρώματα, ο ιδιαίτερος φωτισμός και γενικότερα η νέα αισθητική του καταστήματος επικοινωνούν την στρατηγική για συνεχή εξέλιξη της εταιρίας.