Legacy Linea Mini: Μικρή και θαυματουργή

Legacy Linea Mini: Μικρή και θαυματουργή

Είναι μικρή, σικάτη, εξαιρετικά αποδοτική και φέρνει την υπογραφή της La Marzocco. Ο λόγος για την νέα μηχανή espresso Legacy Linea Mini.

 

Μετά την επιτυχία των προηγούμενων εκδόσεων, το νέο μοντέλο είναι έντονα εμπνευσμένο από τη Linea Classic, τη μηχανή που φέτος κλείνει 30 χρόνια. Ειδικότερα οι κατασκευαστές της Legacy Linea Mini άντλησαν έμπνευση από το σχέδιο και τα χρώματα μιας από τις πρώτες εκδόσεις της εμβληματικής μηχανής, που έκανε το brand και τα προϊόντα La Marzocco γνωστά σε όλο τον κόσμο.

 

Τα πάνελ σε χρώμα κρεμ είναι μια εναλλακτική λύση στο αυθεντικό φινίρισμα από χάλυβα, όπως και οι λεπτές κόκκινες γραμμές που περιβάλλουν το θερμαντήρα ποτηριών, το μπροστινό και το πίσω πάνελ. Αυτές οι μικρές πινελιές του κόκκινου αποτίουν φόρο τιμής στο πρωτότυπο της πυροσβεστικής μηχανής από το οποίο προήλθε το όνομά της «φωτιά» (το οποίο αργότερα άλλαξε σε Linea). Νέα αισθητική προσδίδεται στη μηχανή με τα ασημένια και χρωμιωμένα πόμολα στο μπροστινό μέρος της μέρος.

 

Οι γραμμές και το σχήμα της Classic, στην οποία η La Marzocco έχει αφιερώσει αυτήν την ειδική έκδοση της νέας Home μηχανής, είναι εμπνευσμένα από την ορθολογιστική αρχιτεκτονική των αρχών του εικοστού αιώνα στη Φλωρεντία. Πρόκειται για έναν “νικητήριο” συνδυασμό που, με την πάροδο του χρόνου, κατέστησε τη Linea Classic ως icon, ικανό να μεταδώσει τη δεξιοτεχνία και τη κουλτούρα espresso σε όλο τον κόσμο.