Μια οικονομική καφετιέρα

Μια οικονομική καφετιέρα

Κοστίζει μόλις 35 ευρώ, μοιάζει με βάζο όμως είναι ένα διαφορετικό “παιχνίδι” για την παρασκευή καφέ φίλτρου  που σας υπόσχεται να σας ανταμείψει γευστικά. 

 

Η αναζήτηση του τέλειου φλιτζανιού καφέ μπορεί να καταστεί μια αέναη (και μερικές φορές ακριβή) επιδίωξη, αλλά το απλό pour-over είναι απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε εκατοντάδες ευρώ για να έχετε έναν ποιοτικό και γευστικό καφέ φίλτρου. Η εν λόγω μέθοδος παρασκευής – κατά την οποία, όπως υποδηλώνει το όνομά της, ρίχνεις κυριολεκτικά νερό πάνω από τον αλεσμένο καφέ- είναι μια από τις αγαπημένες πολλών coffee lovers. Το pour-over, μπορεί να είναι μια χρονοβόρα διαδικασία αλλά το αποτέλεσμα της πάντα ανταμοίβει. 

 

Αυτή τη φορά σας παρουσιάζουμε ένα όμορφο και πρακτικό “παιχνίδι” για να κάνετε pour over που δεν θα σας κοστίσει μια περιουσία. Μοιάζει με το γνωστό μας Chemex όμως είναι διαφορετικό. Ο λόγος για την   καφετιέρα που παράγει η Bodum. Είναι κατασκευασμένη από υπερανθεκτικό βοριοπυριτικό γυαλί και διαθέτει ένα μόνιμο φίλτρο από ανοξείδωτο χάλυβα και ένα όμορφο band από φελλό που είναι αισθητικά ευχάριστο και λειτουργικό καθώς μπορείτε να πιάνετε άφοβα την καφετιέρα χωρίς να σας κάψει. Πρόκειται για μια φθηνή καφετιέρα που κοστίζει γύρω στα  35 ευρώ και αξίζει μια θέση στη κουζίνα σας.

 

Έξτρα

-Το ζεστό νερό κατανέμεται αργά και ομοιόμορφα στη σκόνη του καφέ, επιτρέποντας την ανάπτυξη μιας πλούσιας γεύσης και έντονο άρωμα

-Μόνιμο φίλτρο από ανοξείδωτο χάλυβα – δεν χρειάζεται να αγοράσετε ξανά χάρτινα φίλτρα

-Η καράφα είναι κατασκευασμένη από άγευστο βοριοπυριτικό γυαλί

-Η αφαιρούμενη πιάστρα προστατεύει τα χέρια από το ζεστό γυαλί