Warehouse Assemblage: εκεί που το κρασί συναντά τον καφε

Warehouse Assemblage: εκεί που το κρασί συναντά τον καφε

Το τρίτο αδερφάκι του εξαρχειώτικου Warehouse άνοιξε πριν λίγο καιρό στην πλατεία της Μητροπόλεως.

 

Το Warehouse Assemblage είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό coffee shop. Είναι ένας πολυχώρος που συνδυάζει κάβα, delicatessen, coffee & pastry κατάστημα. Πρόκειται για ένα υβριδικό concept που προσφέρει, υψηλής ποιότητας και premium προϊόντα retail και on the spot και όμοια του συναντούμε σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Ξεκινώντας από το κομμάτι του coffee shop, o καφές που θα βρείτε είναι από την ελληνική εταιρία Wisecup. Οπότε ότι δοκιμάσετε σίγουρα θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αυτή την περίοδο στους μύλους τους φιλοξενούν καφέδες από την Κολομβία. Μπορείτε να τους δοκιμάσετε είτε σε ροφήματα espresso είτε σε φίλτρου. Μαζί με τον καφέ σας, δοκιμάστε και κάποια από τα γλυκά του ετοιμάζει καθημερινά ο γνωστός pastry chef Αλέξανδρος Κόνιαρης.

 

Στο κομμάτι τώρα, του winebar στο οποίο δίνουν και σε αυτό μεγάλη σημασία θα βρείτε τους dispensers της Enomatic, οι οποίοι δίνουν την ευκαιρία για δοκιμή ή/και κατανάλωση, σπάνιων και ακριβών φιαλών. Έτσι έχετε την πρόσβαση σε εκατοντάδες ετικέτες κρασιών από όλο τον κόσμο, καθώς και σε αφρώδη αλλά και σαμπάνιας.

 

Πέρα από αυτά, στο υπόγειο βρίσκεται ένα εργαστήριο R&D, ένα κελάρι για bonded φιάλες και ένας χώρος για παρουσιάσεις και private functions 15 ατόμων.

 

Πλ. Μητροπόλεως 8, Αθήνα, τηλ. 210 3253503