Ο Καναδός barista που γοητευεί τους σταρς

Ο Καναδός barista που γοητευεί τους σταρς

Κατάγεται από το New Brunswick του Καναδά και η τέχνη του είναι μοναδική. Ο λόγος για τον Brian Leonard,  έναν ξεχωριστό barista που το ταλέντο του τον έχει οδηγήσει σε νέα μονοπάτια, κατακτώντας τις… καρδιές και τον σεβασμό των πιο γνωστών επωνύμων παγκοσμίως.

 

Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από τότε που ο Brian Leonard ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από ένα εστιατόριο – εκεί όπου ξεκίνησε η αγάπη του για τα lattes. «Έπρεπε να μάθω πώς να φτιάχνω καφέ κ.λπ. και απλά διαπίστωσα ότι τα lattes ήταν πολύ cool», λέει ο Leonard, μιλώντας στο atlantic.ctvnews.ca. «Μόλις άρχισα να ζωγραφίζω πάνω τους και να δημιουργώ τα πρόσωπα των φίλων μου πάνω στον καφέ, διαπίστωσα ότι έμπαινα σε έναν τελείως νέο κόσμο που δεν είχε επιστροφή» προσθέτει ο Καναδός barista.

 

Πρόσφατα, η τέχνη του, έδωσε στον Leonard την ευκαιρία να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο. «Το σπίτι μου πλέον είναι μια μικρή χειραποσκευή» αναφέρει χαρακτηριστικά.  Ο ίδιος δημιουργεί μικρά αριστουργήματα από καφέ, για χάρη ορισμένων εκ των πιο γνωστών προσωπικοτήτων της διεθνούς showbiz, όπως οι Jennifer Lopez, Tiffany Haddish, Courtney Cox κ.ά. «Η Μέριλ Στριπ με κοίταξε κάποτε στα μάτια και με αποκάλεσε ιδιοφυΐα» δηλώνει.

 

Ο Leonard θεωρεί πως το θετικό feedback που λαμβάνει δεν “παλιώνει” ποτέ. «Mπορεί να έχω φτιάξει για κάποιον ένα latte, και να ακούω χρόνια αργότερα για αυτόν τον καφέ και τι σήμαινε για τον άνθρωπο στον οποίο προοριζόταν. Αυτό είναι υπέροχο», δήλωσε ο ταλαντούχος barista. «Είναι κάτι που χαροποιεί τους ανθρώπους. Νιώθω πραγματικά τόσο τυχερός που η δουλειά μου είναι να δημιουργώ αυτές τις στιγμές χαράς» πρόσθεσε.

 

Όσο για τις διασημότητες που απομένουν στο “bucket list” του, σίγουρα είναι πλέον λίγες.  «Η Celine Dion πιστεύω ότι θα αγαπούσε (την τέχνη μου). Νομίζω ότι θα ήταν για εκείνη αρκετά διασκεδαστική” εκτιμά ο Leonard.