Mια νέα σειρά glassware, για την απόλυτη εμπειρία καφέ

Mια νέα σειρά glassware, για την απόλυτη εμπειρία καφέ

Με μια νέα σειρά οικιακών σκευών που απευθύνονται στους λάτρεις του καφέ, η ελβετική Carl Henkel Brewers υπόσχεται να κάνει την εμπειρία της απόλαυσης του ροφήματος ακόμη πιο απο έντονη.

 

Η σειρά φέρει την επωνυμία Stack και η εταιρεία εντός της επόμενης εβδομάδας διοργανώνει μια καμπάνια – έκπληξη με στόχο την προσέλκυση υποψήφιων πελατών. Οι πρώτες παραγγελίες πάντως θα ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι. Αποτελείται από γυάλινα δοχεία διπλού τοιχώματος που έχουν σχεδιαστεί για τόσο για ζεστά όσο και κρύα ροφήματα. Το εξωτερικό τοίχωμα διατηρεί σχετικά σταθερή τη θερμοκρασία, έτσι ώστε να αποφεύγονται τα… ατυχήματα στην επαφή με το χέρι ή τα χείλη.

 

Η εταιρεία που εδράζει στη Λουκέρνη, ιδρύθηκε από τους Kirsten και Jürgen Henkel το 2010. Τα συγκεκριμένα ποτήρια μπορούν να στοιβάζονται με ασφάλεια (τέσσερα ή πέντε κομμάτια μαζί), ενώ ως προς τον προσανατολισμό τους θα πρέπει να “κοιτούν” προς τα πάνω για οικιακή χρήση και προς τα κάτω για εμπορική χρήση, δηλαδή σε καφετέριες. Ο Jürgen Henkel, ο οποίος είναι επίσης συνιδρυτής της ελβετικής εταιρείας σχεδιασμού προϊόντων Made To Stay, έχει τελέσει χρέη γενικού διευθυντή στην Ευρώπη για την εταιρεία εξοπλισμού καφέ Bodum με έδρα την Ελβετία. Ο Carl Henkel ήταν πωλητής της Sowden SoftBrew, σχεδιασμένη από τον George Sowden. Έκτοτε, η εταιρεία προωθεί το σύστημα παρασκευής Arca X-Tract, ένα σύστημα ζυθοποιίας δύο τεμαχίων που βασίζεται σε εμβύθιση που περιλαμβάνει έναν κύλινδρο παρασκευής από ανοξείδωτο χάλυβα με λεπτό πλέγμα μέσα σε έναν γυάλινο θάλαμο με διπλά τοιχώματα. Το εν λόγω σύστημα είχε προταθεί για το βραβείο καλύτερου νέου προϊόντος στην εκδήλωση World of Coffee της Specialty Coffee Association 2019 στο Βερολίνο.

 

Ο Jürgen Henkel δήλωσε στο DCN ότι η εταιρεία διάκοψε παροδικά τις διανομές εκτός Ευρώπης, όταν η COVID-19 εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο. Παρ΄ολ’ αυτά ασιοδοξεί πως οι πωλήσεις θα αυξηθούν σύντομα σε αγορές όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ασία.