Η WMF παρουσιάζει την σούπερ- αυτόματη μηχανή 950 S στο Αμβούργο

Η WMF παρουσιάζει την σούπερ- αυτόματη μηχανή 950 S στο Αμβούργο

Την νέα αυτόματη μηχανή 950 S αναμένεται να παρουσιάσει η WMF Professional Coffee Machines στην ετήσια εμπορική έκθεση Internorga, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμβούργο από τις 30 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου.

 

Με την 950 S η WMF προσφέρει για πρώτη φορά μια συσκευή με επαγγελματική τεχνολογία για μικρές απαιτήσεις, όπως την παραγωγή έως και 50 φλιτζανιών την ημέρα. Με τον τρόπο αυτό μικρές εταιρείες,cofffe shops, χώροι εργασίας ή νεοφυείς επιχειρήσεις μπορούν στο εξής να επωφεληθούν από την τεχνογνωσία που προσφέρει ο κορυφαίος κατασκευαστής.

 

«Με αυτό το μηχάνημα, στρέφουμε την προσοχή μας σε νέες ομάδες καταναλωτών και αγορές, προσφέροντας παράλληλα σε όλους την δυνατότητα να αποκτήσουν προρυθμισμένα μηχανήματα online για πρώτη φορά, καθώς και νέες ιδέες εξυπηρέτησης», ανέφερε ο Marten van der Mei, Αντιπρόεδρος της Professional Coffee Machines DACH, WMF GmbH. Προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις αυτών των ομάδων πελατών, το μηχάνημα προσφέρει εξατομικευμένο εξοπλισμό και συμπαγή σχεδίαση, μια μοντέρνα και  εύχρηστη οθόνη, μεγάλη χοάνη κόκκων και ρυθμιζόμενο ύψος στομίου ποτηριού.

 

Στην ίδια έκθεση η WMF θα παρουσιάσει επίσης digital offers όπως το νέο εργαλείο απομακρυσμένης συντήρησης «WMF Remote Service Desktop» και εκτεταμένες μεθόδους ανέπαφων πληρωμών μέσω voucher ή πληρωμής μέσω κινητού τηλεφώνου. Η υπηρεσία αποτελεί επέκταση της ψηφιακής πλατφόρμας WMF CoffeeConnect και για πρώτη φορά επιτρέπει την ψηφιακή και ασφαλή πρόσβαση σε μηχανές καφέ WMF σε όλο τον κόσμο.

 

Η WMF ανέφερε ότι οι ειδικοί για την εξυπηρέτηση πελατών θα μπορούν να παρέχουν γρήγορη και αποτελεσματική βοήθεια, κάτι που συνεπάγεται περιορισμένο χρόνο διακοπής λειτουργίας, ενώ οι επιτόπιες επισκέψεις από τεχνικούς θα είναι σημαντικά λιγότερες ή ακόμη και περιττές.

 

Για περισσότερες πληροφορίες περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα visit the WMF Professional Coffee Machines website.