Tα πιο χαριτωμένα organizers για τον καφέ και το τσάι

Tα πιο χαριτωμένα organizers για τον καφέ και το τσάι

Οραγνώστε τα σερβίτσια του καφέ ή του τσαγιού με την υποργαφή της  “The Pioneer Woman” και δώστε άλλον αέρα στην κουζίνα σας. 

 

“Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται” λέει η γνωστή παροιμία και όχι τυχαία. Η πρωινή μας ρουτίνα μπορεί να καθορίσει εν πολλοίς το πώς θα συνεχιστεί ολόκληρη η μέρα μας. Κάποιοι σηκώνονται αρκετά νωρίς, κάνουν ένα ζεστό ντους, ετοιμάζονται για τη δουλειά και ξεκινούν την ημέρα τους με μια γουλιά από τον πρώτο τους καφέ ή τσάι. Είναι μια αγαπημένη συνήθεια που μας γεμίζει με ενέργεια και μας κρατά σε εγρήγορση για αρκετές ώρες. Η ρουτίνα αυτή μπορεί να γίνει όμως ακόμα καλύτερη. Σκεφθείτε να προσθέσετε στον πάγκο σας όμορφα αξεσουάρ και εργαλεία παρασκευής, τα οποία θα προσδώσουν έναν επιπλέον βαθμό στην αισθητική της κουζίνας σας και θα κάνει τον προσωπικό σας χώρο ομορφότερ, μετατρέποντάς τον σε ένα μέρος που θα σας ηρεμεί και θα γεμίζει τις «μπαταρίες» σας.

 

Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να προσθέσετε μια έξτρα πινελιά ρομαντισμού, επενδύοντας είτε σε ένα “γοητευτικό” σετ τσαγιού ή σε έναν ξεχωριστό αφροποιητή γάλακτος ή σε ένα organizer με αναφορές σε παλαιότερες εποχές-με μια πιο σύγχρονη “ματιά”. Για το τελευταίο, η Ree Drummond, γνωστή Αμερικανίδα blogger, συγγραφέας και food writer (The Pioneer Woman) σας έχει την καλύτερη πρόταση. Η ίδια έχει λανσάρει τη δική της συλλογή της με είδη σπιτιού και κουζίνας, η οποία τυχαίνει να περιλαμβάνει τον πιο χαριτωμένο οργανωτή καφέ και τσαγιού. Ο οργανωτής αποθήκευσης πάγκου διαθέτει ρουστίκ ύφος, πολύχρωμες λουλουδένιες πινελιές, είναι ξύλινος και φτιαγμένος για να διατηρεί τακτοποιημένα, οργανωμένα και όλα τα φλιτζάνια, τις κάψουλες εσπρέσο, τα φακελάκια τσαγιού ή τις συσκευασίες κακάο. Προσφέρει επίσης ένα χαμηλό συρτάρι με αφαιρούμενο διαχωριστικό που χρησιμεύει ως πρόσθετος χώρος για πακετάκια ζάχαρης, γλυκαντικού ή κρέμας.

 

Δείτε παρακάτω τρεις εναλλακτικές επιλογές:

 

The Pioneer Woman Acacia Wood. Διοργανωτής για καφέ και τσάι. Αναβαθμίστε τον πάγκο σας με αυτό το ευέλικτο organizer.

Τιμή $44.98; walmart.com

 

 

 

 

 

Εάν είστε από εκείνους που επιλέγουν το K-Cup και έχετε περιορισμένο χώρο στον πάγκο, αυτό το organizer περιέχει 4 σειρές για να τοποθετήσετε όλα τα K-Cup σας. Mπορείτε παράλληλα να τοποθετήσετε από επάνω την καφετιέρα σας.

Τιμή 37,98 $, walmart.com

 

 

 

 

Αυτός ο διοργανωτής είναι για τους λάτρεις του τσαγιού εκεί. Τοποθετήστε τα διαφορετικά μείγματα τσαγιού σε κάθε συρτάρι-μινιατούρα και -γιατί όχι- αποθηκεύστε στο ίδιο organizer μπαχαρικά για το μαγείρεμά σας.

Τιμή 29,99 $,  walmart.com