H “μυστική συνταγή” ενός κορυφαίου γαλλικού αρώματος

H “μυστική συνταγή” ενός κορυφαίου γαλλικού αρώματος

Ένα γαλλικό άρωμα με την υπογραφή του οίκου Yves Saint Laurent έχει μια “μυστική” σύνθεση που υπόσχεται να σας σαγηνεύσει.

 

Μπορεί να είστε από εκείνους που διαθέτετε μια μεγάλη συλλογή αρωμάτων και επενδύετε πολύ σε αυτά. Το άρωμα μας φέρνει ευφορία και είναι λογικό, καθώς η μυρωδιά είναι συνώνυμο της ανθρώπινης φύσης. Ανεξάρτητα όμως από πόσα αρώματα έχετε, το πιο πιθανό είναι ότι ένα και μόνο είναι το αγαπημένο σας. Ίσως σας φέρνει στο νου ιδιαίτερες αναμνήσεις. Όπως και να έχει, οι λάτρεις των αρωμάτων γνωρίζουν ότι η δύναμή τους είναι απεριόριστη. Μπορούν και σαγηνεύουν, καλμάρουν, γοητεύουν και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς μας

 

Ένα από αυτά, το Yves Saint Laurent Black Opium (130 $), συνδυάζει τις γλυκές αλλά πικάντικες νότες που προέρχονται από μια σειρά συστατικών, με κύριο τον γεμάτο και πλούσιο καφέ! Το άρωμά του, δένει αρμονικά με άλλα στοιχεία, όπως βανίλια και μια ευρεία γκάμα λουλουδιών. Η τιμή του μπορεί μεν να είναι “τσουχτερή” (αγγίζει τα 100 ευρώ το μπουκάλι), ωστόσο όσοι σκέφτεστε να το αγοράσετε πρέπει να γνωρίζετε πως πρόκιεται για ένα “γκουρμέ” άρωμα που θα σας δώσει έξτρα αυτοπεποίθηση σε ένα meeting ή ένα ραντεβού.

 

Οι θαυμαστές του Yves Saint Laurent Black Opium έχουν εμμονή με το πικάντικο, γκουρμέ άρωμά του, το οποίο “κραυγάζει” αισθησιασμό και διατηρεί έναν γαλλικό αέρα κομψότητας και γυναικείας γοητείας. Η πλούσια νότα του καφέ είναι αυτό που κάνει αυτό το άρωμα να ξεχωρίζει, ενώ η ζεστή βάση της βανίλιας του το καθιστά ένα “ζεστό” άρωμα. Το YSL Black Opium διαθέτει φωτεινές νότες λουλουδιών που του προσδίδει μια πινελιά αθωότητας.

 

Λόγω της τιμής του, πολλοί αναζήτησαν μια εναλλακτική και “εντόπισαν” το Lovali Black Addiction Eau de Parfum Spray της Bodycare, που κοστίζει μόλις 2,99 £ (σ.σ. 3,5 ευρώ), με μια ειδοποιό όμως διαφορά: ενώ συνδυάζει την πικάντικη βανίλια, το άρωμα του καφέ φαίνεται πως λείπει και αντ’ αυτού, έχει προστεθεί κεχριμπάρι, που του προσδίδει μια χαρακτηριστική ‘πολυπλοκότητα΄, όχι όμως την ίδια που προσφέρει “απλόχερα” ο καφές στο γνωστό γαλλικό άρωμα.