Οι 8 καλύτερες επιλογές για κούπες epresso

Οι 8 καλύτερες επιλογές για κούπες epresso

Κούπες με διπλά τοιχώματα, κεραμικές ή πορσελάνινες, φορητές που σας επιτρέπουν να απολαύσετε τον espresso όπως ακριβώς σας αρμόζει.

 

De Longhi 

Λειτουργούν  σωστά όσον αφορά τη διατήρηση του εξωτερικού τους σε ήπια θερμοκρασία μιας και διαθέτουν διπλό τοίχωμα. Το βοριοπυριτικό τους γυαλί είναι ασφαλές  καθώς δεν περιέχει καθόλου BPA (σ.σ. μία χημική οργανική ένωση που χρησιμοποιείται ως πρόσθετο για την παραγωγή πλαστικών). Πλένονται στο πλυντήριο πιάτων, και είναι εύκολα στο καθάρισμα. Είναι επίσης ανθεκτικά στη συμπύκνωση, επομένως θα μπορείτε πάντα να βλέπετε καθαρά πότε είναι ώρα για εκ νέου γέμισμα.

 

 Gibson Home Expressions 

Αυτό το σετ 13 τεμαχίων τα έχει όλα: έξι φλιτζάνια, έξι συνοδευτικά πιατάκια, ενώ περιέχει και μια μεταλλική σχάρα για να τα τοποθετείτε όλα μαζί. Αν θέλετε να προσθέσετε λίγη γαλλική νότα στην κουζίνα σας, αυτά είναι τα ιδανικά φλιτζάνια για εσάς. Ο ασπρόμαυρος συνδυασμός χρωμάτων είναι πάντα κομψός και το υλικό της πορσελάνης με φινίρισμα βερνικιού καθιστά τα φλιτζάνια αρκετά ανθεκτικά. Μία μόνο παρατήρηση, τα κύπελλα κρέμονται αρκετά χαλαρά στη σχάρα, αλλά αν τα χειριστείτε με προσοχή, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.

 

 

Aozita 

Πρόκειται για ένα σετ 12 τεμαχίων που περιλαμβάνει τέσσερα φλιτζάνια πορσελάνης των 70ml, τέσσερα κουταλάκια για να ανακατεύετε και τέσσερα πιατάκια με αυλακώσεις στο σχήμα της κούπας. Μπορείτε να στοιβάζετε αυτά τα φλιτζάνια και τα πιατάκια το ένα πάνω στο άλλο για να έχετε πάντα τα ντουλάπια σας σε τάξη. Όλα τα κομμάτια μπορούν να μπουν άφοβα στον φούρνο μικροκυμάτων και να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων. Η πορσελάνη τους είναι ανθεκτική και θα σας φανούν εξαιρετικά βολικά αν είστε από τους… αδέξιους-πλην όμως λάτρεις του καφέ.

 

Espresso Sweese  

Είτε εργάζεστε με περιορισμένο χώρο στον πάγκο σας, είτε απλά προτιμάτε να διατηρείτε τα πράγματα σε τάξη, αυτά τα στοιβαζόμενα φλιτζάνια espresso πορσελάνης που δεν περιέχουν μόλυβδο μπορούν να σας λύσουν τα χέρια. Επιλέξτε ανάμεσα σε τέσσερα χρώματα για να δημιουργήσετε μια μοναδική αισθητική που θα ζήλευε ακόμη και το αγαπημένο σας coffee shop. Με χωρητικότητα 75ml έκαστο, αυτά τα έξι φλιτζάνια μπορούν να τοποθετηθούν το ένα μέσα στο άλλο, μέσα στη θήκη που περιλαμβάνεται στο σετ. Είναι ασφαλή για το πλυντήριο πιάτων, τον φούρνο μικροκυμάτων, τον συμβατικό φούρνο και την κατάψυξη — φροντίστε όμως να τα προσέχετε, καθώς μπορούν να εμφανίσουν γρήγορα γρατζουνιές.

 

Yhosseun 

Είναι από ματ πορσελάνη και έχουν χωρητικότητα 120ml. Αυτά τα φλιτζάνια έχουν στενό χείλος που σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία αποτρέπει τη διαφυγή της θερμότητας. Ένα ακόμη στοιχείο της γοητείας τους είναι η σιδερένια ράβδος αποθήκευσης σε χρυσό τόνο που περιέχει το σετ. Σε αυτή τοποθετούνται με τάξη οι κούπες, ενώ υπάρχει ελεύθερος χώρος στο κάτω μέρος για να στοιβάζονται από κάτω τα πιατάκια για μια κομψή και μοντέρνα παρουσίαση.

 

Tea 

Με επένδυση χρυσού 10 καρατίων κατά μήκος του στομίου – και όχι μόνο- κάθε φλιτζανιού και με χωρητικότητα 70ml, αυτό το σετ πορσελάνινων φλιτζανιών είναι μοναδικό, με χειροποίητη εμφάνιση που αναμφίβολα θα βελτιώσει την εμπειρία του καφέ σας. Οι κομψές τους λεπτομέρειες γοητεύουν: η χρυσή επένδυση και οι λεπτομέρεις του βολάν, τα κάθιστούν αν μη τι άλλο εντυπωσιακά. Λόγω του χρυσού, το σετ δεν είναι ασφαλές να χρησιμοποιηθεί στον φούρνο μικροκυμάτων.

 

Oggi 

Αυτά τα φλιτζάνια espresso των 180ml είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικά ανθεκτικό ανοξείδωτο χάλυβα, ενώ έχουν διπλά τοιχώματα για να κρατούν εντός τους τη θερμότητα και τη συμπύκνωση.

 

Williams Sonoma 

Το χειροποίητο τεχνητό γυαλί αυτών των βοριοπυριτικών φλιτζανιών έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τη ζεστή θερμοκρασία του ροφήματός σας, προστατεύοντας παράλληλα τα χέρια σας από τη θερμότητα. Παράλληλα αυτές οι κούπες αντιστέκονται στη συμπύκνωση.  Αυτό το απίστευτα πρακτικό σχέδιο με διπλά τοιχώματα δεν θα θολώσει με την πάροδο του χρόνου, υποστηρίζει η εταιρεία κατασκευής τους. Αγοράζοντας τις εν λόγω κούπες, κάνετε μια επένδυση στην οποία μπορείτε να βασιστείτε τα επόμενα χρόνια.