Ξεκινήστε το πρωινό σας με έναν καφέ σε κύπελλο Balenciaga

Ξεκινήστε το πρωινό σας με έναν καφέ σε κύπελλο Balenciaga

Μια νέα καμπάνια του οίκου Balenciaga, “απογειώνει” την εμπειρία του καφέ, μέσω ενός νέου σκεύους που σας επιτρέπει να το έχετε πάντα μαζί σας.

 

Η καμπάνια Balenciaga Cities μας συστήνει τη σειρά Objects και το επαναχρησιμοποιούμενο κύπελλο καφέ από πορσελάνη, ως ένα must κομμάτι που μπορείτε να χρησιμοποιείτε παντού, στην καθημερινή σας ρουτίνα καφέ.  Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στην τσάντα ή στο αυτοκίνητό σας, συνδυάζοντας στυλ και υπεύθυνη, φιλική προς το περιβάλλον κατανάλωση καφέ.

 

Το κύπελλο παραπέμπει σε ένα οποιοδήποτε κύπελλο μιας χρήσης, που συνήθως είναι κατασκευασμένο από χαρτί, χαρτόνι ή πλαστικό. Πολλά όμως από αυτά δεν είναι πλήρως ανακυκλώσιμα ή βιοδιασπώμενα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται απόβλητα σε επικίνδυνα υψηλές ποσότητες παγκοσμίως.  Το κύπελλο του οίκου Balenciaga από την άλλη, είναι ένα επαναχρησιμοποιούμενο φλιτζάνι που δεν θα πετάξετε ποτέ (και δεν θα θέλετε να το πετάξετε ποτέ). Το θερμικό διπλό τοίχωμά του είναι ιδανικά σχεδιασμένο για να διατηρεί τα ροφήματα ζεστά όλη την ημέρα.

 

Πέραν της λειτουργικότητάς του, το κύπελλο αυτό είναι σας καλύπτει πλήρως και από αισθητικής άποψης, ενώ είναι διαθέσιμο και σε ασπρόμαυρη έκδοση, και φέρει ετικέτα με τα ονόματα πολλών διαφορετικών πόλεων. Μεταξύ αυτών: Μπανγκόκ, Πεκίνο, Τσανγκσά, Τσενγκντού, Ντουμπάι, Φλωρεντία, Χονγκ Κονγκ, Κουάλα Λουμπούρ, Κουβέιτ Σίτι, Λας Βέγκας, Λονδίνο, Λος Άντζελες, Μελβούρνη, Μαϊάμι, Μιλάνο, Νέα Υόρκη, Παρίσι, Ρώμη, Σεούλ, Σαγκάη, Σιγκαπούρη, Σίδνεϊ, Τόκιο, Τορόντο και Βενετία.