Οι νέες κάψουλες αλουμινίου από την Dimello

Οι νέες κάψουλες αλουμινίου από την Dimello

Αναβαθμίζουν την εμπειρία του καφέ, με πλούσιο άρωμα και υπέροχη γεύση ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύουν έμπρακτα τη στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης που ακολουθεί η εταιρία.

 

Πιστός στην επιδίωξη αριστείας στο ταξίδι του καφέ, ο Dimello ανανεώνει τις συμβατές κάψουλες και όλα τα γνωστά χαρμάνια του εσωκλείονται πλέον σε αλουμινένιο περίβλημα Ο καφές σε κάθε κάψουλα παραμένει ασφαλής σε προστατευτική ατμόσφαιρα, ώστε να διατηρεί αναλλοίωτα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του, μέχρι τη στιγμή κατανάλωσης.

 

Κάθε κάψουλα αλουμινίου Dimello έχει να πει και μια ιστορία: τα ταξίδια για την επιλογή των κόκκων στα μαγευτικά τοπία που φύεται ο καφές, τον καθημερινό μόχθο των καλλιεργητών, την τέχνη του blending, τα μεθυστικά αρώματα από το καβούρδισμα, την τέχνη της συσκευασίας για άριστη διατήρηση και τελικά το πάθος για άριστο αποτέλεσμα σε κάθε φλιτζάνι Dimello. Θα βρείτε λοιπόν το Ristretto  και Intenso για ένταση και δυνατό σώμα, Forte lungo  – Velluto lungo με μεγαλύτερο χρόνο ροής και μοναδικά αρώματα, Allegro για σπιρτάδα και απόλαυση χωρίς όρια, Notte με απαλές νότες και ελαφρά παιχνιδιάρικη γεύση και τέλος τον Decaf με ήρεμη διάθεση για να μη μείνετε…ξύπνιοι. Οι νέες κάψουλες αλουμινίου Dimello ανταποκρίνονται στη στρατηγική της KAFEA TERRA για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη καθώς είναι 100% ανακυκλώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον.

 

Η εταιρεία με τη συνεπή προσήλωση και αγάπη των ανθρώπων του Dimello για τον καφέ, δημιουργεί σταθερά υψηλής ποιότητας προϊόντα και προσφέρει μοναδικά ευχάριστες στιγμές απόλαυσης, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών και των καταναλωτών. Αυτή η μεγάλη αγάπη των ανθρώπων του Dimello για τον καφέ ήταν η έμπνευση για τη νέα τηλεοπτική καμπάνια “In the name of coffee”. Γι’ αυτή την αγάπη γίνονται τα πάντα στον Dimello και “Στο όνομα του καφέ” θα εξακολουθούν πάντα να γίνονται.