Χριστούγεννα με τα Coffee Island

Χριστούγεννα με τα Coffee Island

Γιορτινά αρώματα, λαχταριστές γεύσεις και μοναδικές ιδέες για δώρα προτείνει για τις φετινές γιορτές η CoffeeIsland.

 

Τα καφεκοπτεία της αλυσίδας έχουν βάλει τα γιορτινά τους. Πολύχρωμα στολίδια, φωτάκια έχουν ντύσει τις βιτρίνες των καταστημάτων και η γευστική χριστουγεννιάτικη ιστορία   ξεκινά από το espresso bar. Εκεί η ομάδα των coffee experts ετοιμάζει ροφήματα καφέ με τον Jingle Blend. Τον εορταστικό Microfarm Project καφέ από κόκκους Arabica που προέρχονται από τη Λατινική Αμερική, την Αφρική και την Ασία, που χαρίζει αρώματα κακάου, σύκου και  μοσχοκάρυδου. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε τον συλλεκτικό καφέ φίλτρου, Speculoos και παρασυρθείτε από το άρωμα μπισκότου, κανέλλας και μπαχαρικών.

 

Η χριστουγεννιάτικη εμπειρία στα Coffee Island συνεχίζεται με τα εορταστικά ροφήματα. Jingle Latte, είναι το όνομα του απολαυστικού, limited-edition ροφήματος που συνδυάζει τη γεύση του espresso με πλούσια σοκολάτα σύκο με μέλι και λαχταριστή σαντιγί. Από την άλλη το limited ρόφημα σοκολάτας, Jingle Chocolate συνδυάζει τις πλούσιες γεύσεις του κακάο και σύκου με μέλι, και στολίζεται με λαχταριστό topping σαντιγί και τα κατάλληλα sprinkles.

 

Φυσικά δεν λείπουν και τα γλυκά. Παραδοσιακά κουραμπιεδάκα, με αμύγδαλο ή καραμέλα, και τα μελομακάρονα, μελωμένα και πασπαλισμένα με φρέσκο καρύδι που μπορείτε να τα πάρετε και σπίτι. Ακόμα θα βρείτε  μυρωδάτου carrot cake με λευκό γλάσο και καρυκεύματα, χειροποίητη γλυκιά κολοκυθόπιτα, με χριστουγεννιάτικα μπαχαρικά και σταφίδες καθώς και μπισκοτένια αστέρια, με καραμέλα και επικάλυψη σοκολάτας. Και σε όλα αυτά προσθέστε και το λαχταριστό stollen, φτιαγμένο με την αυθεντική γερμανική συνταγή, εμπλουτισμένο με πάστα αμυγδάλου, πορτοκάλι, σταφίδες και καρυκεύματα και πασπαλισμένο με ζάχαρη και το αφράτο panettone, επίσης βασισμένο στην αυθεντική ιταλική συνταγή, με bitter σοκολάτας.

 

Φυσικά, Χριστούγεννα χωρίς δώρα και εκπλήξεις δε γίνεται. Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι στο Instagram της Coffee Island @Coffee_Island_Official και από τις 13 έως και τις 17 Δεκεμβρίου, διεξάγεται διαγωνισμός που κληρώνει υπέροχα Coffee Island δώρα.