Το ελληνικό Mikel Cafe “ταξιδεύει” και στη Νέα Υόρκη!

Το ελληνικό Mikel Cafe “ταξιδεύει” και στη Νέα Υόρκη!

Ένα τα ταχύτερα αναπτυσσόμενο -εκτός συνόρων- ελληνικό coffee brand είναι “περνάει” στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

 
Η εταιρεία- “παιδί” του αείμνηστου Μιχάλη Κυριακάκη, πατέρα του σημερινού βασικού μετόχου, Mikel ξεκίνησε την πορεία της το 2008, από την πόλη της Λάρισα. Πρόσφατα άνοιξε κατάστημα και στη Νέα Υόρκη, ενισχύοντας την παρουσιά της σε 15 τις χώρες. Τα Mikel δεν είναι απλώς μία αλυσίδα καφέ. Στη φιλοσοφία τους έχουν εντάξει τη φιλοσοφία της διαρκούς εξέλιξης, όντας ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται, όπως εξελίσσονται οι ανάγκες και τα «θέλω» του Global Community, για να είναι πάντα up-to-date!

Με περίπου 250 καταστήματα στην Ελλάδα, με 21 στην Κύπρο και παρουσία σε Βαλκάνια (Βουλγαρία, Ρουμανία), σε Αραβικές χώρες (Σαουδική Αραβία, Κουβέϊτ, Ομάν, Ντουμπάι, Αίγυπτο) αλλά και σε Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Τουρκία (Προύσα). Μόνο, μέσα στο 2021 η εταιρεία θα έχει αναπτύξει, λειτουργήσει περισσότερα από 50 καταστήματα.

 

 

Το “Join the Coffee Community” είναι το σύνθημα της εταιρείας που αναδείχθηκε γρήγορα σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες καφεστίασης στην Ελλάδα. Σήμερα η εταιρεία Mikel διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο. Στο mikelcoffee.com λειτουργεί και το mikelRadio με non stop μουσική.

 

Πηγή: banks.com.gr