Η Nespresso Professional στην ARTOZA 2021 

Η Nespresso Professional στην ARTOZA 2021 

Η Nespresso Professional δίνει το παρόν στη φετινή έκθεση ΑRTOZA σε ένα μοναδικά σχεδιασμένο περίπτερο που θα φιλοξενεί την επαγγελματική σειρά των προϊόντων της.

 

Οι επαγγελματίες που θα βρεθούν από την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου μέχρι την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο METROPOLITAN EXPO θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την ιδανική επαγγελματική λύση καφέ που ταιριάζει στην επιχείρησή τους. Οι Nespressο coffee experts θα τους μυήσουν στον κόσμο του πράσινου κόκκου και θα τους δείξουν πώς μπορούν, τόσο αυτοί όσο και το προσωπικό τους, να παρασκευάζουν απολαυστικές συνταγές και ροφήματα καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού, ικανοποιώντας όλες τις γευστικές προτιμήσεις των πελατών τους.

 

Η Nespresso Professional επενδύει στην υψηλή τεχνολογία με καινοτόμες μηχανές που είναι πλήρως αυτοματοποιημένες και διαθέτουν φιλικές προς τον χρήστη λειτουργίες. Οι εργαζόμενοι των φούρνων και των ζαχαροπλαστείων μπορούν να έχουν και τον ρόλο του barista, αφού η παρασκευή όλων των ροφημάτων καφέ γίνεται εύκολά με το πάτημα ενός κουμπιού, προσφέροντας πάντα το ίδιο σταθερό αποτέλεσμα στους πελάτες τους. Έτσι, μπορούν να επικεντρωθούν πλήρως στην πώληση των προϊόντων και την εξυπηρέτηση των πελατών, αυξάνοντας την ικανοποίησή τους και μειώνοντας τα παράπονα.

 

Οι μηχανές διαθέτουν χαρακτηριστικά, όπως ο αυτόματος καθαρισμός, ο χαμηλός χρόνος προθέρμανσης, καθώς και η εξοικονόμηση ενέργειας που οδηγεί σε σημαντική μείωση κόστους. Προσφέροντας τον πλήρη έλεγχο των καφέδων που πωλούνται και μάλιστα χωρίς φύρα, το σύστημα Νespresso Professional εξυπηρετεί ιδανικά τις διαφορετικές ανάγκες των φούρνων και ζαχαροπλαστείων.

 

Η Nespresso Professional παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη βέλτιστη εμπειρία εξυπηρέτησης των επαγγελματιών και βρίσκεται δίπλα τους από την επιλογή της μηχανής και των ποικιλιών καφέ μέχρι την παράδοσή τους, την εκπαίδευση του προσωπικού, αλλά και με την συντήρηση, την αντικατάσταση, το σέρβις και την τεχνική υποστήριξη.

 

Info

Η ARTOZA 2021 θα φιλοξενηθεί στο METROPOLITAN EXPO στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τις 12 μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Το περίπτερο της Nespresso θα το βρείτε στο Hall 3, C12.

 

Μάθετε περισσότερα για τη Νespresso Professional στο www.nespresso-pro.gr.