Μια νέα ταινία που πλημμυρίζει… από καφέ!

Μια νέα ταινία που πλημμυρίζει… από καφέ!

Αξιόλογο cast και συντελεστές, ένα συναρπαστικό story, μοναδικά σκηνικά και… πολλή μόδα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ταινία House of Gucci.

 

Είναι γεγονός ότι το διαδίκτυο έχει πλημμυρίσει από εικόνες της νικήτριας των Academy Award Lady Gaga, η οποία υποδύεται την Patrizia Reggiani στη βιογραφική αστυνομική ταινία του Ridley Scott, House of Gucci. Το φιλμ είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο the Sara Gay Forden και εξιστορεί τη δολοφονία του τέως επικεφαλής του οίκου μόδας Maurizio Gucci (τον οποίο υποδύεται ο Adam Driver). Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι το γεγονός πως ο πραγματικός πρωταγωνιστής, όπως διαφαίνεται από το τρέιλερ αλλά και τα mini videos που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο είναι ο… καφές! Σε αυτά φαίνεται η δημοφιλή τραγουδίστρια να πίνει espresso σε ένα μικρό φλιτζάνι, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς υπάρχει μια μεγάλη σειρά από καρέ και στα δύο τρέιλερ που έχουν κυκλοφορήσει, όπου ο καφές έχει την… τιμητική του.  Δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά, αφού η ιστορία εκτυλίσσεται ως επί το πλείστον στην γενέτειρα του espresso!

 

Ενδεικτικά, από τα πρώτα κιόλας καρέ του νέου τρέιλερ η Lady Gaga βγαίνει από το Caffe Greco που βρίσκεται στη Ρώμη. H σήμανση για την 250η επέτειο είναι κάτι που “ξενίζει” καθώς το καφέ ιδρύθηκε το 1760 και ως εκ τούτου τα 250 χρόνια συμπληρώθηκαν το 2010. Όμως το story εκτυλίσσεται πολύ νωρίτερα, πριν το 2.000!

 

Ένα brand καφέ που πρωταγωνιστεί είναι η ιταλική Costadoro, η οποία κατέχει περίοπτη θέση στις σκηνές από τις πίστες του σκι. Αυτά τα στιγμιότυπα γυρίστηκαν στο Gressoney-Saint-Jean της ΒΔ Ιταλίας. Ακόμη και ο πολυβραβευμένος Al Pacino (σ.σ. ως Aldo Gucci, o πρωτότοκος γιος του ιδρυτή Guccio Gucci) εμφανίζεται να βρίσκεται στο γραφείο του με μια μαύρη, vintage κούπα καφέ που φέρει το brand Gucci.

 

Aν δεν σας φτάνουν όλα αυτά, τότε σας παραθέτουμε κι άλλα στοιχεία: H Lady Gaga και η βραβευμένη με Όσκαρ Salma Hayek εμφανίζονται σε εξωτερικό χώρο να καπνίζουνκαι να πίνουν καφέ από φλιτζάνια που φέρουν την επωνυμία «Battista» στη σκηνή που δίνουν την εντολή για την επίθεση στον Maurizio Gucci. Δεν έχει γίνει γνωστή η τοποθεσία του γυρίσματος  παρόλα αυτά ο καφές δίνει και πάλι το “παρών”. Τέλος, βλέπουμε φευγαλέα τον Adam Driver σε έξαλλη κατάσταση να πετά με δύναμη στο έδαφος ένα πιάτο, σε μια σκηνή όπου διακρίνονται πλήθος φλιτζανιών καφέ πάνω σε ένα καλαίσθητα διακοσμημένο τραπέζι.

 

Το House of Gucci κάνει πρεμιέρα μέσα στο Νοέμβριο. Δείτε ολόκληρο το τρέιλερ παρακάτω: