Το World of Coffee επιστρέφει και πάλι

Το World of Coffee επιστρέφει και πάλι

Μετά την αναβολή για το 2020, η SCA ανακοίνωσε ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Βαρσοβία της Πολωνίας από τις 23 έως τις 25 Ιουνίου 2022.

 

Οι ημερομηνίες μπορεί να έχουν αλλάξει ελαφρώς από την αρχική ανακοίνωση της SCA καθώς ήταν να πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 18 Ιουνίου 2022. Ο λόγος που η εκδήλωση μετακινήθηκε μερικές μέρες είναι για να διασφαλιστεί μια καλύτερη εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες. Σε σχετική της ανακοίνωση η SCA ανέφερε: «Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που θα μπορέσουμε να καλωσορίσουμε ξανά τους εκθέτες, τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς και την ευρύτερη κοινότητα καφέ για τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση του καφέ στην Ευρώπη».

 

Ταυτόχρονα θα επιστρέψουν και οι παράλληλες εκδηλώσεις όπως τα βραβεία Coffee Design Awards, ο διαγωνισμός Best New Product Competition and Display, το Roaster’s Village, οι αίθουσες γευσιγνωσίας και οι λειτουργίες Brew and Espresso Bar.

 

Η εκδήλωση θα φιλοξενήσει επίσης τέσσερις διαγωνισμούς στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Καφέ του 2022: τα World Latte Art, World Coffee in Good Spirits, World Cup Tasters καιWorld Coffee Roasting Championships.

 

Η εγγραφή στο World of Coffee θα ανοίξει τον Φεβρουάριο του 2022. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.worldofcoffee.org