Λύσεις καφέ για ξενοδοχεία από τη Lavazza

Λύσεις καφέ για ξενοδοχεία από τη Lavazza

“Βουτιά” στον μαγικό κόσμο του ξενοδοχειακού χαρτοφυλακίου της Lavazza.

 

Η Lavazza είναι μια οικογενειακή εταιρία καφέ με μακραίωνη ιστορία που ξεκίνησε την πορεία της το 1895, στο Τορίνο της Ιταλίας. Σήμερα, οι ιδιοκτήτες της εταιρείας είναι τέταρτης γενιάς και όπως οι πρόγονοί τους, μοιράζονται το πάθος τους για φιλοξενία, food service και μια premium εμπειρία καφέ. Είναι ένα παγκόσμιο brand με ένα πλήρες ξενοδοχειακό χαρτοφυλάκιο, προσφέροντας ενδιαφέρουσες λύσεις για καφέ ακόμα και στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.

 

Μπορείτε να απολαύσετε εξατομικευμένες λύσεις, σε μια μεγάλη γκάμα προιόντων, από εμπορικές μηχανές έως τα απαραίτητα είδη μπαρ και πρωινού – μεταξύ άλλων τσάι και ζεστή σοκολάτα.

 

Μια εμεπιρία καφέ με συνέπεια και υψηλή ποιότητα

Η Lavazza επιλέγει τον καφέ της από τις καλύτερες πηγές σε όλο τον κόσμο κι έτσι δημιουργεί ένα ξεχωριστό χαρτοφυλάκιο από μείγματα καφέ για όλες τις ανάγκες καφέ του ξενοδοχείου. Ο καφές ψήνεται με τη χρήση κορυφαίας τεχνολογίας, προκειμένου να διασφαλίζεται μια γευστική εμπειρία καφέ για τους επισκέπτες.

 

Lavazza BLUE Closed Capsule System: O τέλειος καφές στο δωμάτιο

Η σειρά Lavazza BLUE συνδυάζει την καινοτόμο τεχνολογία “κλειστής” κάψουλας, με 12 προσεκτικά διαλεγμένα μείγματα, συμπεριλαμβανομένων των «διπλών» καψουλών. Αυτό παρέχει στους επισκέπτες του ξενοδοχείου μια εξαιρετική εμπειρία στο δωμάτιο και στους ιδιοκτήτες τη σιγουριά ότι οι κάψουλες καφέ δεν είναι συμβατές με τις οικιακές μηχανές καφέ.

 

Προσαρμοσμένες λύσεις επωνυμίας

Κάθε ξενοδοχείο είναι διαφορετικό, γι ‘αυτό υπάρχει μια εξατομικευμένη λύση για την κάλυψη των μοναδικών τους αναγκών. Θέλετε να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στο δωμάτιο; Θέλετε η εμπειρία του καφέ στο λόμπι να συμβαδίζει με το κορυφαίο brand σας; Επιθυμείτε να προσελκύσετε περισσότερο κόσμο στο ξενοδοχείο σας; Η Lavazza μπορεί να βοηθήσει με διάφορες συνεργατικές, προωθητικές ενέργειες.

 

Εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης

Βεβαιωθείτε ότι το προσωπικό σας λαμβάνει διαρκώς τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες πάνω στον καφέ έτσι ώστε να είναι σε θέση να παρέχει μεγαλύτερη ποιότητα και εμπειρία στον επισκέπτη. Τα Παγκόσμια Κέντρα Εκπαίδευσης της Lavazza και η Ένωση SCA υποστηρίζουν τα τοπικά εκπαιδευτικά προγράμματα της εταιρείας.

 

Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Lavazza με τα ξενοδοχειακά πακέτα