Κάτι νέο από τη HELL ENERGY για τους coffee lovers

Κάτι νέο από τη HELL ENERGY για τους coffee lovers

Ήρθε το νέο Black Coffee της Hell Energy χωρίς γάλα και με λιγότερες θερμίδες.

 

Πρόκειται για μία ακόμη προσθήκη στην γκάμα των παγωμένων καφέδων της γνωστής μάρκας Hell, το νέο Black Coffee, που κυκλοφορεί αποκλειστικά στην ελληνική αγορά. Το Black Coffee δεν περιέχει καθόλου γάλα και διαθέτει χαμηλό ποσοστό ζάχαρης, μόλις 6.5g/100ml. Κυκλοφορεί σε ανακυκλώσιμα κουτάκια των 250ml, χωρίς συντηρητικά προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία καφέ.

 

«H μεγάλη απήχηση των Energy coffee μας δίνει κίνητρο να δημιουργούμε όλο και περισσότερες επιλογές για τον καταναλωτή, ο οποίος απολαμβάνοντας τα προϊόντα μας θέλουμε να ικανοποιεί στο έπακρο τις ανάγκες του. Ειδικά οι Έλληνες καταναλωτές έχουν δείξει από την πρώτη στιγμή την προτίμησή τους στα Energycoffee και έτσι επιλέξαμε να παρουσιάσουμε το νέο Black Coffee αποκλειστικά στην ελληνική αγορά», δήλωσε ο Krisztián Schmidt, Creative Marketing Director της Hell.

 

Το νέο παγωμένο ρόφημα καφέ, όπως και τα προηγούμενα ροφήματα της σειράς, παρασκευάζεται με πραγματικά εκχυλίσματα καφέ Arabica και Robusta χωρίς καθόλου συντηρητικά και περιέχει 40 mg/100mlκαφεΐνης.