H Lavazza και η Beverage World συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους.

H Lavazza και η Beverage World συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους.

Με σλόγκαν «Together we blend» οι δύο μεγάλες εταιρίες ανακοίνωσαν την συνεργασία τους για τα επόμενα 10 χρόνια.

 

Τόσο η Lavazza, όσο και η Beverage World, δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τη μεταξύ τους συνεργασία, τα εξαιρετικά αποτελέσματα και τη μεγάλη ανάπτυξη του brand. Εστίασαν στη δέσμευση της Lavazza για παρουσία στην Ελλάδα που σηματοδοτεί την επέκταση της μάρκας στην αγορά, με την πολύτιμή βοήθεια και αξιοποίηση της σημαντικής εμπειρίας, τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης στο χτίσιμο μαρκών της Beverage World.

 

Η ανανέωση της συνεργασία τους που ανακοινώθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις αρχές της εβδομάδας δείχνει την άψογη συνεργασία των δύο μεγάλων αυτών εταιρειών. Ο Γιώργος Μακρυγιαννάκης,Γενικός Διευθυντής της Beverage World τόνισε ότι δεν ήταν μια απλή εκδήλωση αλλά μια γιορτή για την μακρόχρονη συνεργασία μ’ ένα από τα μεγαλύτερα ιταλικά brand στον κόσμο. Στη συνέχεια, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, κ. Παύλος Φωτιάδης, υπογράμμισε την μεγάλη σημασία της νέας συμφωνίας δίνοντας έμφαση στη δέσμευση για ένα κοινό ταξίδι. Ο Chief Commercial Officer της Lavazza κ. Mauro Mantovani, εξέφρασε την χαρά που βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς και την ιδιαίτερη περηφάνια για τη συνεργασία της Lavazza μ’ έναν τόσο αξιόπιστο, επαγγελματία και σταθερό συνεργάτη στην Ελλάδα, όπως είναι η Beverage World. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η Ελλάδα είναι μια σημαντική στρατηγική χώρα για εμάς και αποστολή μας ως μια κορυφαία παγκόσμια μάρκα, είναι να προωθήσει την αυθεντική εμπειρία του ιταλικού καφέ σ’ όλες τις μορφές του, ανταγωνιζόμενος σ’ όλες τις κατηγορίες και κανάλια, με μια λέξη κλειδί στην καρδιά όλων όσων κάνουμε- την ποιότητα». Στο ίσιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του κ. Riccardo Codognola, Regional Sales Manager of Lavazza for Greece, που εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και δήλωσε την αισιοδοξία του για τα μελλοντικά σχέδια αυτή της συνεργασίας.

  

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της Lavazza ανακαλύπτοντας ποικιλίες, μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων και χρήσιμες πληροφορίες για την προέλευση και την προετοιμασία του καφέ.