Haskos Coffee & Beverages – Caffe’ Luigi: Η Dream Team της Θεσσαλονίκης  

Haskos Coffee & Beverages – Caffe’ Luigi: Η Dream Team της Θεσσαλονίκης  

Εδώ και δύο δεκαετίες έχει δυνατή παρουσία στον χώρο του καφέ, καταφέρνοντας να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αγοράς. Ο Παναγιώτης Χάσκος με την «Haskos Coffee & Beverages» συνεχίζει να χαράζει το δικό του δρόμο και να επεκτείνεται, στηριζόμενος στις καινοτομίες και στους καλούς συνεργάτες.  

 

Η επιτυχία αποτελεί, χωρίς αμφιβολία, συνώνυμο της εταιρείας Haskos Coffee & Beverages, όμως όπως συχνά αρέσκεται να δηλώνει ο Παναγιώτης Χάσκος «τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς τους συνεργάτες μου». Δίνοντας πάντα μεγάλη βαρύτητα στους ανθρώπους που επιλέγει να έχει δίπλα του, κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα και με το άνοιγμα που έκανε στη Βόρεια Ελλάδα δημιουργώντας το νέο showroom της εταιρείας. Δειγματισμοί και εκπαιδεύσεις baristi είναι οι βασικοί άξονες της επέκτασης αυτής, ενώ αναπόσπαστο κομμάτι αποτελούν ο Γιώργος Γιουπάκης, ο Απόστολος Μπιριντζής και ο Θάνος Τερζής, επαγγελματίες που ο Παναγιώτης Χάσκος εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή.  

 

Ο Γιώργος Γιουπάκης, με το πάθος του για τον καφέ, με σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων, και οπλισμένος με μια πολυετή εμπειρία σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες του χώρου της καφεστίασης, αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του, επιλέγοντας να αναλάβει τη θέση του Business Development Manager στην Caffe’ Luigi, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία Espresso στην Ελλάδα. Ο Απόστολος Μπιριντζής με τη σειρά του, στενός συνεργάτης της εταιρείας εδώ και 5 χρόνια, μετρώντας μια πολύχρονη ενασχόληση με τον χώρο αυτό, μοιράζεται μαζί τους γνώσεις και συμβουλές ανάπτυξης στη Βόρεια Ελλάδα. Τέλος, ο Θάνος Ταρζής, με 14ετή εμπειρία στο χώρο της καφεστίασης και μεταπτυχιακές σπουδές – MBA, έχει εργαστεί σε πολυεθνικές αντιπροσωπείες καφέ ως Υπεύθυνος Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος. Στην εταιρεία του Παναγιώτη Χάσκου ήρθε να αναλάβει δυναμικά τη θέση Area Manager Βορείου Ελλάδος, πλαισιώνοντας τη νέα ομάδα που συσπειρώνεται, με στόχο την ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών.