Το Athens Coffee Festival επιστρέφει με open air διάθεση

Το Athens Coffee Festival επιστρέφει με open air διάθεση

Μια από τις μεγαλύτερες γιορτές του καφέ στη χώρα, επανέρχεται δυναμικά στις 25 με 27 Σεπτεμβρίου στους εξωτερικούς χώρους της Τεχνόπολης στο Γκάζι.

 

Η µετά covid εποχή διαμορφώνει ένα αλλαγμένο τοπίο και μια νέα εποχή για τον κλάδο της καφεστίασης. Οι φρέσκες ιδέες, οι καινοτομίες και η αναβάθμιση προϊόντων και υπηρεσιών, που ανέκαθεν αποτελούσαν βασικά ζητούμενα για τους επαγγελματίες του κλάδου, πλέον είναι πιο αναγκαία και επιτακτικά από ποτέ. Μέσα σε αυτό το κλίμα το 5ο Athens Coffee Festival επιστρέφει στις 25 με 27 Σεπτεμβρίου με στόχο να συνεχίσει τη συμβολή στην εξέλιξη της κουλτούρας του καφέ στη χώρα µας.

 

Για τρεις ημέρες, λοιπόν, το ACF θα αποτελέσει το κορυφαίο σημείο συνάντησης για επαγγελματίες και καταναλωτές. Το παρόν θα δώσουν όλες οι μεγάλες παραγωγικές και προμηθευτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του καφέ, εταιρείες εξοπλισμού, καθώς και όλα τα διεθνούς φήμης brands. Φυσικά δεν θα λείπουν και οι ελληνικές εταιρείες που έχουν ξεχωρίσει και έχουν καταφέρει να γίνουν και αυτές leader του κλάδου στην χώρα μας.

 

Η διοργανώτρια εταιρεία, FORUM ΑΕ, έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια τόσο των επισκεπτών, όσο και των εκθετών και του προσωπικού τους, αποφάσισε τα περίπτερα των εκθετών που θα λάβουν μέρος θα αναπτυχθούν αποκλειστικά και µόνο στους υπαίθριους χώρους της Τεχνόπολης, έτσι ώστε εκθέτες και επισκέπτες να µην συνωστίζονται σε κλειστούς χώρους. Οι ετοιμάσεις λοιπόν, για το 5ο ACF έχουν ήδη ξεκινήσει και τόσο το site coffeemag.gr όσο και το περιοδικό Coffee & Brunch θα δώσουν το παρόν υποστηρίζοντας την γιορτή αυτή του καφέ.