Νέες ανακοινώσεις της SCA για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Καφέ

Νέες ανακοινώσεις της SCA για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Καφέ

Στο Μιλάνο μεταφέρεται η διοργάνωση των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων καφέ, ενώ εκείνα που ήταν να διοργανωθούν στην Ταιβάν αναβάλλονται.

 

Η Speciality Coffee Association (SCA), μετά από σχεδόν 1,5 χρόνια ακυρώσεων και αναβολών της συνεχιζόμενης πανδημίας COVID-19, ανακοίνωσε χθες ότι τρεις από τις διοργανώσεις του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Καφέ – το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Barista, το Brewers Cup και το Cup Tasters – πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο Μιλάνο της Ιταλίας στις 22-26 Οκτωβρίου. Τα τρία αυτά Παγκόσμια Πρωταθλήματα θα πραγματοποιηθούν σε συνδυασμό με το HostMilano, την μακροχρόνια εμπορική έκθεση καφέ, φαγητού και φιλοξενίας που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

 

Όμως δεν είναι το ίδιο ευχάριστα τα νέα που έρχονται από την Ταιβάν. Η SCA και η Taiwan Coffee Association (TCA) ανακοίνωσαν την αναβολή των τριών άλλων εκδηλώσεων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Καφέ – Latte Art, Coffee in Good Spirits και Coffee Roasting – που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν στην Ταϊπέι τον Νοέμβριο. Ο λόγος η αύξηση των περιπτώσεων κοροναϊού στην χώρα και οι σχετικοί περιορισμοί που επιβλήθηκαν. Βέβαια γίνονται συζητήσεις για να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος που θα φιλοξενήσει τα Παγκόσμια Πρωτάθλημα με την SCA να κάνει λόγο ότι θα έχει σύντομα ανακοινώσεις.