Biscoff coffee: το νέο “big thing” στο TikTok

Biscoff coffee: το νέο “big thing” στο TikTok

Ένας παγωμένος καφές που συνδυάζει τα λαχταριστά βουτυρένια μπισκότα Biscoff με το γάλα και τον cold brew που έχει κατακτήσει τα κοινωνικά δύκτια.  

 

Μία νέα πρόταση ενός παγωμένου καφέ έρχεται από το δημοφιλές TikTok και υπόσχεται να μας γλυκάνει, να μας ανανεώσει και φυσικά να μας δροσίσει. Η συνταγή απευθύνεται στους λάτρεις της γλυκιάς απόλαυσης Lotus Biscoff, ενός μπισκότου -και της αντίστοιχης αλοιφής που χρησιμοποιείται σε γλυκιές συνταγές- προερχόμενου από το Βέλγιο.

 

Το Lotus Biscoff ανάγεται χρονικά στο 1932, όπου ένας τοπικός φούρναρης στο Lembeke εφηύρε αυτό τη εκπληκτικά γευστικό μπισκότο. Η μοναδική συνταγή τελειοποιήθηκε, με τη χρήση συστατικών αποκλειστικά προερχόμενων από τη φύση. Σήμερα τα αρτοποιεία Lotus παραμένουν μια οικογενειακή επιχείρηση με βάση την πόλη Lembeke. Με αυτό το συστατικό λοιπόν, οι λάτρεις του καφέ προσθέτουν έξτρα γεύση και γλυκύτητα στα latte τους (και όχι μόνο) ακολουθώντας πολύ απλά βήματα για την παρασκευή τους.

 

Θα χρειαστείτε τέσσερα μόλις υλικά: πάγο, κρέμα από Biscoff, γαλά και cold brew. Για να το παρασκευάσετε εύκολα στο σπίτι, ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας κρέμα Biscoff με γάλα, στη συνέχεια ρίξτε το μείγμα πάνω από λίγο πάγο και τελειώστε περιχύνοντας το cold brew ενώ αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο νερό.

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό βίντεο στο TikTok