Ένας χρόνος e-shop Καφεκοπτεία Λουμίδη

Ένας χρόνος e-shop Καφεκοπτεία Λουμίδη

Ένας λειτουργικός, πρακτικός ηλεκτρονικός χώρος όπου μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας με ασφάλεια, γρήγορα και εύκολα. Αυτό είναι το e-shop των Καφεκοπτείων Λουμίδη.

 

Τα e-shop με την πανδημία έγιναν της μόδας. Όχι ότι δεν ήταν, όμως γνώρισαν μεγάλες δόξες. Όσες εταιρίες δεν είχαν έτρεξαν να φτιάξουν μιας και είδαν τα μαγαζιά τους για μεγάλο χρονικό διάστημα να είναι κλειστά. Κάπως έτσι σκέφτηκαν και οι άνθρωποι των Καφεκοπτείων Λουμίδη πριν από ένα χρόνο. Να φτιάξουν ένα όμορφο, εύχρηστο, λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα για όλους εμάς που αγαπάμε τον ελληνικό καφέ. Και έτσι έγινε. Από τον Μάρτιο του 2020 λοιπόν είναι στον αέρα δίνοντας την ευκαιρία να κάνουμε τα ψώνια μας εύκολα, άνετα και με ασφάλεια. Τα μέχρι σήμερα δεδομένα μόνο ενθαρρυντικά μπορεί να είναι μιας και έχουν καταγραφεί περισσότερες από 380.000 επισκέψεις καταναλωτών και έχουν διεκπεραιωθεί πάνω από 13.000 παραγγελίες πανελλαδικά. Δεν τα λέτε και λίγα.

 

Μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Καφεκοπτείων Λουμίδη μπορούμε να παραγγείλουμε όλους τους καφέδες που διαθέτουν από ελληνικό, φίλτρου, espresso, μέχρι στιγμιαίο και κάψουλες. Επίσης, μπορούμε να βρούμε και μια μεγάλη ποικιλία από γλυκίσματα που συμπληρώνουν με τον πιο ωραίο τρόπο την εμπειρία του καφέ. Ανάμεσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και τα προϊόντα της σειράς «Λέξεις και Γεύσεις Ελλάδας – Συνταγές Παράδοσης» που είναι βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές. Τέλος στο e-shop μπορούμε να αγοράσουμε και όλα τα αξεσουάρ αποθήκευσης, παρασκευής και σερβιρίσματος του καφέ, συλλεκτικά προϊόντα, καθώς και όμορφες συνθέσεις δώρων.