Πλημμυρίστε το σπίτι με άρωμα καφέ

Πλημμυρίστε το σπίτι με άρωμα καφέ

Ένα απλό κόλπο για να γεμίσετε με όμορφες μυρωδιές τον χώρο σας.

 

Δεν χρειάζονται πολλά υλικά. Τρία στην ουσία: αρκετούς κόκκους καφέ, ένα ρεσώ και ένα ποτήρι. Με αυτά θα φτιάξετε το δικό σας hand made αρωματικό και θα γεμίσετε τον χώρο σας με την μεθυστική μυρωδιά του καφέ.

 

Αυτό μας συμβουλεύει να κάνουμε ένα βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες στην διάσημη  πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok και έχει ήδη ξεπεράσει τα 460 χιλιάδες views. Στη ουσία θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα πάλιο κόλπο που έκαναν οι νοικοκυριές την εποχή που δεν υπήρχαν αρωματικά χώρου, που τώρα ξαναβγήκε στο προσκήνιο. Στο παρελθόν φρούτα όπως το πορτοκάλι, το περγαμόντο και το λεμόνι αλλά και η κανέλα ήταν μερικά υλικά που με τη βοήθεια της θερμότητας ενός κεριού γέμιζαν τον χώρο με το άρωμα τους καλύπτοντας έτσι τις άσχημες μυρωδιές.

 

Στο βίντεο λοιπόν του TikTok (μπορείτε να το δείτε παρακάτω) πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν οι καβουρδισμένο κόκκοι του καφέ. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε με αυτούς ένα ποτήρι, να βάλετε ένα ρεσώ πάνω και να το ανάψετε. Μέσα σε λίγα λεπτά το μεθυστικό άρωμα του καφέ θα γεμίσει ευχάριστα το χώρο σας. Αν θέλετε να εμπλουτίσετε το άρωμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ρεσώ με άρωμα βανίλια ή ότι άλλο ταιριάζει στο χώρο σας και σας αρέσει.

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό βίντεο