Το πρώτο Coffee Business Forum είναι γεγονός

Το πρώτο Coffee Business Forum είναι γεγονός

Αυτή την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021, ο κόσμος της καφεστίασης δίνει ραντεβού μέσω της πλατφόρμας LiveOn για το πρώτο Coffee Business Forum από το ethosGROUP.

 

Ποιά είναι τα κίνητρα και οι πρωτοβουλίες της πολιτείας για την ενίσχυση της βιομηχανίας του καφέ; Ποιά είναι η νέα πραγματικότητα μετά την πανδημία; Τι γίνεται με την εξαγωγή του καφέ στη χώρα μας; Ποιό θα είναι το μέλλον των επιχειρήσεων στο κλάδο της καφεστίασης; Απαντήσεις σε αυτά τα σημαντικά ερωτήματα αλλά και σε πολλά ακόμα θα δώσει το πρώτο Coffee Buisness Forum που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 28 Μαΐου. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία που διοργανώνεται από το ethosGROUP σχετικά με τον χώρο της καφεστίασης και θα έχετε την δυνατότητα να την παρακολουθήσετε μέσω της LiveOn. Και μάλιστα όσοι ανήκετε στο χώρο της καφεστίασης η συμμετοχή σας είναι δωρεάν.

 

Στόχος του Forum είναι να αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέρουσα γεγονότα για τον κόσμο του καφέ στην χώρας μας. Ταυτόχρονα επιδιώκει να γίνει ένας σημαντικός θεσμός και χώρος συνάντησης και συζητήσεων των επαγγελματιών του κλάδου από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα επίσης πραγματοποιηθεί Κλειστή (Ψηφιακή) Συνάντηση Εργασίας στελεχών εταιρειών του κλάδου με θεσμικούς φορείς. Ταυτόχρονα οι συμμετέχοντες στο πρώτο Coffee Business Forum θα μπορούν να ζητήσουν και να συμμετάσχουν σε προγραμματισμένες ψηφιακές B2B συναντήσεις με εκπροσώπους των χορηγών του συνεδρίου. Παράλληλα, μέσα από τα στοχευμένα διαλείμματα δικτύωσης και αξιοποιώντας τις μοναδικές τεχνολογικές δυνατότητες της  LiveOn, η ethosEVENTS θα δώσει βήμα συζήτησης και διαλόγου στους συνέδρους-επαγγελματίες, με στόχο να γεννηθούν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και συνεργασίες, μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις.

 

Υπεύθυνοι προγράμματος είναι ο Sales Director, Coffee Busines του ethosGROUP Κώστας Καπερώνης και η δημοσιογράφος Κατερίνα Θεοδωροπούλου.

 

Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο
https://ethosevents.eu/dilosi-symmetochis/coffee-business-forum-2021-dilosi-symmetochis/

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο αναλυτικά την Θεματολογία του Συνεδρίου: https://ethosevents.eu/event/coffee-business-forum-2021/#overview.

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου https://ethosevents.eu/event/coffee-business-forum-2021/, καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, και YouTube.