Δυο νέες υπηρεσίες από την taf

Δυο νέες υπηρεσίες από την taf

Γνωρίστε όλη την γκάμα των καφέδων της εταιρίας μέσω των νέων υπηρεσιών του καταστήματος στην οδό Μπενάκη.

 

Για τους καφέδες της taf οι συστάσεις είναι περιττές. Μιλάμε για μια από τις πρώτες ελληνικές εταιρίες που στράφηκαν στον ποιοτικό καφέ και βοήθησαν στην διάδοση της κουλτούρας του. Οι άνθρωποί της ταξιδεύουν ανά τον κόσμο, αναζητώντας πάντα τους καλύτερους κόκκους και εξασφαλίζουν απευθείας συνεργασίες με τους καλλιεργητές. Πολλούς από αυτούς τους έχουμε γευτεί κατά καιρούς στο μικρό coffee shop της εταιρίας στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη, στα καταστήματα της αλυσίδας Cultivos αλλά και σε πολλά άλλα καφέ της πόλης. Ποτέ όμως δεν είχαμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε σχεδόν όλη την γκάμα τους. Πλέον αυτό είναι εφικτό με την καινούργια υπηρεσία που ονομάζεται Taste Experience και ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες στο κατάστημα της Μπενάκη.

 

Πιο συγκεκριμένα, μέσω ενός QR menu μπορείτε να διαλέξετε έναν από τους 14 καφέδες που προτείνουν σε espresso, τον οποίο θα σας τον αλέσουν στη στιγμή και να σας τον προσφέρουν στην κρύα ή ζεστή παρασκευή που προτιμάτε. Τους εν λόγω καφέδες τους διατηρούν μεριδοποιημένους σε μια κατάψυξη με συγκεκριμένες συνθήκες και θερμοκρασίες για να παραμένουν φρέσκοι και να μην χάνουν τίποτα από την γεύση και τα αρώματα τους. Επίσης, στο QR menu θα βρείτε και τον «κύκλο των γεύσεων», όπως τον αποκαλούν, στον οποίο υπάρχουν τα γευστικά προφίλ όλων των καφέδων. Θα σας καθοδηγήσει ούτως ώστε επιλέξετε τον καφέ που ταιριάζει περισσότερο στα γούστα σας.

 

Πέραν όμως του Taste Experience, υπάρχει και μια ακόμα καινούργια υπηρεσία που θα βρείτε στο ανακαινισμένο κατάστημα της Μπενάκη. Το Roast for You σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε έναν από τους 9 καφέδες της σειράς Taloumis Family Limited Reserve και να σας τον καβουρδίσουν εκείνη τη στιγμή μπροστά σας. Τα φακελάκια του περιέχουν 45 γραμμάρια ακαβούρδιστο καφέ (αντιστοιχούν σε 3 δόσεις φίλτρου) που μπορούν να καβουρδιστούν με δύο τρόπους καθένας από τους οποίους δεν παίρνει πάνω από δέκα λεπτά. Έτσι έχετε την ευκαιρία να πάρετε για το σπίτι και να απολαύσετε σπάνιους καφέδες χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.

 

Εμμανουήλ Μπενάκη 7, Αθήνα, τηλ. 2103800014