Coffee Business Forum 2021: δωρέαν συμμετοχή για τους επαγγελματίες της καφεστίασης

Coffee Business Forum 2021: δωρέαν συμμετοχή για τους επαγγελματίες της καφεστίασης

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία διοργανώνεται από το ethosGROUP μέσω του LiveOn την Παρασκευή 28 Μαΐου.

 

Μιλάμε για το πρώτο Coffee Business Forum που θα διοργανωθεί από το ethosGROUP μέσω LiveOn. Με κεντρικό θέμα «Η καφεστιάση μετά το άνοιγμα της αγοράς» οι άνθρωποι που ασχολούνται και επιχειρούν γύρω από τον καφέ θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τους προβληματισμούς τους, να συνομιλήσουν και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, τις ιδέες τους, αλλά και να μάθουν για όλες τις επιχειρηματικές και τις οικονομικές εξελίξεις που συμβαίνουν εντός και εκτός συνόρων.

 

Διοργανωτές του συνεδρίου είναι η ethosEVENTS σε συνεργασία με το portal coffeemag.gr και το περιοδικό Coffe&brunch. Στόχος του είναι να αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα για τον κόσμο του καφέ και, συν τω χρόνω, να μετατραπεί αφενός σε θεσμό που θα προκαλεί και θα αναπτύσσει τις νέες τάσεις στον κλάδο και την αγορά του καφέ.

 

Και επειδή αυτή η χρονιά ήταν από τις πιο δύσκολες που έχει περάσει η καφεστίαση και εν γένει η εστίαση, στο πρώτο Coffee Business Forum η συμμετοχή των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο, θα είναι δωρεάν. Μην χάνετε λοιπόν χρόνο και δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο
https://ethosevents.eu/dilosi-symmetochis/coffee-business-forum-2021-dilosi-symmetochis/

 

Και αν θέλετε να δείτε αναλυτικά την Θεματολογία του Συνεδρίου επισκεφτείτε το παρακάτω σύνδεσμο: https://ethosevents.eu/event/coffee-business-forum-2021/#overview.

 

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου https://ethosevents.eu/event/coffee-business-forum-2021/, καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, και YouTube.