Μετά τη NIKE και η Adidas αντλεί έμπνευση από τον καφέ!

Μετά τη NIKE και η Adidas αντλεί έμπνευση από τον καφέ!

Η Adidas, συνεργάζεται με τον Benito Antonio Martínez Ocasio, γνωστός ως Bad Bunny, για τον σχεδιασμό των νέων sneaker αντλώντας έμπνευση από τον καφέ. 

 

Τα sneakers της καινούργιας σειράς The First Café είναι η “καφέ εκδοχή” του μοντέλου της Adidas Forum Buckle Low. Η δημιουργία τους βασίστηκε στην αγάπη του Πουερτορικανού τραγουδιστή Benito Antonio Martínez Ocasio για τον καφέ. Το πάνω μέρος τους είναι δερμάτινο και σουέντ, “πλούσιο” όπως ένας καφές με κρέμα. Οι αποχρώσεις του κυμαίνονται από κρεμ, σε καφέ και tan. Διαθέτει δύο “γλώσσεες” που εναλλάσσονται και αλληλοκαλύπτονται, η μία φέρει το χαρακτηριστικό eye logo του Bad Bunny και η άλλη το logo της Adidas σε μπλε χρώμα. Τα παπούτσια κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην Αμερική και για να αποκτήσετε ένα ζευγάρι μέσω της εφαρμογής Adidas Confirmed, πρέπει να καταβάλετε το ποσό των 160 $.

 

Σε γενικές γραμμές τα παπούτσια παραπέμπουν στα skate shoes που έγιναν ιδιαιτέρως αγαπητά στα τέλη της δεκαετίας του ’90-αρχές του ’00. Το νέο πρωτότυπο ζευγάρι πρωτοεμφανίστηκε στο μουσικό βίντεο του Bad Bunny “Yo Visto Asi”, το οποίο πράγματι παραπέμπει σε μεγάλο βαθμό σε εκείνη την εποχή, καθώς κυρίως γυρίστηκε σε ένα skate park.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Aυτά τα Νike Αirmax είναι σχεδιασμένα για τους λάτρεις του καφέ!