Μια… θύμηση από τα παλιά επιστρέφει δυναμικά με ένα νέο concept

Μια… θύμηση από τα παλιά επιστρέφει δυναμικά με ένα νέο concept

Ένα brand που συνδέθηκε με το φίλαθλο κοινό της πόλης της Λάρισας, την δεκαετία του ’80, καθώς πωλείτο στο κυλικείο του γηπέδου Αλκαζάρ, κάνει δυναμική (επαν)είσοδο στην αγορά της πόλης.

 

Το concept της ευρυσιτεχνίας του συγκεκριμένου ροφήματος ήταν απλό: Ένας στιγμιαίος καφές, έτοιμος για κατανάλωση, σε πλαστικό σπαστό ποτηράκι. Επρόκειτο για έμπνευση του Λαρισαίου επιχειρηματία Γιάννη Τοπάλη, ο οποίος οραματίστηκε ένα είδος πρακτικού στιγμιαίου καφέ, που θα καταναλωνόταν εύκολα. Ο εκάστοτε καταναλωτής “έσφιγγε” το ποτήρι από το επάνω τμήμα του ποτηριού και ο συμπυκνωμένος καφές σε σκόνη έπεφτε στο κυρίως τμήμα που περιείχε νερό. Η ονομασία “Τζων Τοπ” αποτέλεσε λογοπαίγνιο με το ονοματεπώνυμο του εμπνευστή του. Αυτός ο καφές αποτέλεσε επί μία δεκαπενταετία, από το 1979 έως το 1994, σήμα κατατεθέν για τους Λαρισαίους, ενώ πέραν του γηπέδου Αλκαζάρ πωλείτο και στα περίπτερα.

 

 

Πλέον οι υιοί του Γιάννη Τοπάλη οραματίζονται την επαναφορά του brand “John Top” στην αγορά του καφέ στη Λάρισα, με ένα καινούργιο concept. Πρόκειται για ένα all day cafe  και play  room με μπιλιάρδα, επιτραπέζια παιχνίδια που θα στεγάζεται σε ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό στην καρδιά της Λάρισας, στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Κουμουνδούρου.

 

Οι γιοι, Θάνος και Κώστας Τοπάλης δραστηριοποιούνται σε έναν κλάδο που συνδέεται με τον καφέ, και συγκεκριμένα στην αγορά τροφίμων, ενώ παραμένουν πιστοί στην σύνδεση του παρελθόντος με το παρόν και την αλληλεπίδραση αυτών, με στόχο τη δημιουργία νέων εμπειριών και concepts.

 

Πηγή: onlarissa.gr