Brunch σε κουτί από την Μεγάλη Βρεταννία

Brunch σε κουτί από την Μεγάλη Βρεταννία

Το πλουσιοπάροχο brunch του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία μπαίνει σε κουτιά και έρχεται σπίτι σας.

 

Ξεκίνησε να σερβίρεται πριν από μερικά χρόνια στον όμορφο και ατμοσφαιρικό χώρο του Winter Garden. Το brunch του ιστορικού ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία είναι από αυτά που δύσκολα ξεχνά κανείς. Με τα μέτρα κατά της Covid-19 να είναι ακόμα σε ισχύει και εμείς να μην μπορούμε να χαρούμε το εν λόγω δεκατιανό στο φυσικό του χώρο, έρχεται αυτό σε μας, με ένα απλό τηλεφώνημα.

 

Ο executive chef Αστέριος Κουστούδης μαζί με τον pastry chef Ευγένιος Βαρδακαστάνης και την υπόλοιπη ομάδα της κουζίνας ετοίμασαν ένα καινούργιο μενού για brunch, τεσσάρων ατόμων προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα εναλλάσσοντας το αλμυρό με το γλυκό και το αντίστροφο. Έτσι, φρεσκοψημένα κρουασάν, τσουρέκι αρωματισμένο με μαστίχα, καπνιστός σολομός με αβοκάντο και αυγό ορτυκιού, βασιλικό καβούρι και φύλλα πράσινης σαλάτας, παραδοσιακά ζυμαρικά candele γεμιστά με σιγομαγειρεμένο μοσχάρι, μανιτάρια και χειμωνιάτικη τρούφα είναι μερικές από τις προτάσεις που μπορείτε να βρείτε. Σε αυτά, αν θέλετε φυσικά να κάνετε ακόμα πιο gran το brunch σας μπορείτε να προσθέσετε μία σαμπάνια Taittinger Brut και χαβιάρι Royal Gold Reserve. Όσο για το γλυκό τέλος… η τάρτα αχλαδιού με κρέμα αμυγδάλου, πραλίνα φουντουκιού και λεμόνι θα σας κάνει να γεμίζετε ξανά και ξανά τα φλιτζάνια σας με καφέ μέχρι να την τελειώσετε.

 

Όλα αυτά τα νόστιμα καλούδια μπαίνουν σε ωραίες μαύρες κούτες και έρχονται στο σπίτι σας. Τα δε πυρίμαχα πορσελάνινα σκεύη στα οποία τοποθετούνται κάποια από τα πιάτα του brunch, μπορείτε να τα κρατήσετε όπως επίσης και την λευκή λινή πετσέτα με κεντημένο το οικόσημο του ιστορικού ξενοδοχείου.

 

Παραγγελίες καθημερινά, 11.00-19.00, στο τηλ. 2103330748