Η Coca-Cola κάνει (και πάλι) ντεμπούτο στον καφέ με μία αλλαγή

Η Coca-Cola κάνει (και πάλι) ντεμπούτο στον καφέ με μία αλλαγή

H νέα άφιξη από την Coca-Cola είναι πλούσια σε καφέ. Το νέο αναψυκτικό έχει κάνει ντεμπούτο στην Αμερική και οι πρώτες αντιδράσεις είναι θετικές.

 

Αν και δεν πρόκειται για ένα εντελώς νέο προιόν, καθώς ανάλογα είχαν κυκλοφορήσει σε χώρες όπως η Αυστραλία, η Ταϊλάνδη, η Καμπότζη και το Βιετνάμ από την εταιρεία, η διαφορά στη νέα αυτή κυκλοφορία έγκειται στη ζάχαρη.

 

Κι ενώ τα παλαιότερα αναψυκτικά Coca-Cola είχαν μεγάλη περιεκτικότητα της εν λόγω γλυκαντικής ουσίας, η κατασκευάστρια εταιρεία με έδρα την Ατλάντα επιχείρησε να εισαγάγει στην αγορά των ΗΠΑ μια άλλη εναλλακτική, εξαιτίας των ανησυχιών που υπάρχουν για την υπερ-κατανάλωση ζάχαρης από εφήβους αλλά και ενηλίκους.

 

Σύμφωνα με την Washington Post, η Coke With Coffee κάνει ντεμπούτο σε τρεις γεύσεις: dark blend, βανίλια και καραμέλα – τεχνικά πρόκειται για πέντε προιόντα αν συμπεριλάβετε την εκδοχή Coke Zero του dark blend και της βανίλιας ως ξεχωριστές γεύσεις. Κάθε δοχείο 12 ουγκιών Coke With Coffee περιέχει 69mg καφεΐνης, υπερδιπλάσιο από αυτό μιας κανονικής Coke, αλλά σχεδόν το ήμισυ της περιεκτικότητας σε καφεΐνη ενός φλιτζανιού καφέ ίσου μεγέθους.

 

Ο Zac Cadwalader , managing editor του Sprudge Media Network που τη δοκίμασε σχολιάζει σχετικά:

 

“Mόλις δοκιμάσετε μια γουλιά, πιστεύετε ότι πίνετε μια συνηθισμένη Coca-Cola, με τις αναγνωρίσιμες νότες καραμέλας. Η γεύση του καφέ ξεκινά στο πίσω μέρος του στόματός σας, προσφέροντας μια ξηρή, γεμάτη γεύση που παραπέμπει στον αγαπημένο μας καφέ. Πρέπει να είμαι ειλικρινής, από όλα τα προιόντα που έχουν κυκλοφορήσει από εταιρείες, όπου ο καφές αναμειγνύεται με το αναψυκτικό, η Coke With Coffee θα ήταν εκείνη που θα επέλεγα”.