Η boutique της Nespresso στη Γλυφάδα στο πνεύμα της ανακύκλωσης

Η boutique της Nespresso στη Γλυφάδα στο πνεύμα της ανακύκλωσης

O νεαρός καλλιτέχνης Greg φιλοτεχνεί τη νέα βιτρίνα της boutique Nespresso στην Γλυφάδας.

 

Η νέα χρονιά ξεκινά με ένα διαφορετικό αέρα αλλά και «πρόσωπο» για το κατάστημα της Nespresso στην Γλυφάδα. Ο visual artist, Greg (Γρηγόρης Παπαγρηγορίου), συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την εταιρία καφέ και ανέλαβε να φιλοτεχνήσει ένα έργο τέχνη που θα κοσμεί την βιτρίνα του καταστήματος. Πηγή έμπνευσης για το νεαρό καλλιτέχνη στάθηκε η upcycling ενέργεια της εταιρίας και μέσα από το έργο του αναδεικνύεται η σημασία της ανακύκλωσης και της επαναχρησιμοποίησης.

 

Η έμπνευση του καλλιτέχνη αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο το σύνθημα  «Doing Is Everything». Μέσω ενός νοητού κύκλου από χρησιμοποιημένο καφέ και ανακυκλωμένες κάψουλες πετυχαίνει να εκπέμψει ένα μήνυμα που κεντρίζει την προσοχή. Ταυτόχρονα ένα κεφαλαίο R «κεντημένο» με κάψουλες από τις οποίες στάζει καφές συμβολίζει την ανακύκλωση (recycling), ενισχύοντας την ιδέα της δημιουργικής επαναχρησιμοποίησης.

 

Η Nespresso εδώ και καιρό έχει δεσμευτεί να πετύχει πλήρες ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα σε όλο τον κύκλο εργασιών της, διασφαλίζοντας παράλληλα τον βιοπορισμό των παραγωγών καφέ και σε αυτό το πλαίσιο. Μέσα από την συνεργασία με τον Greg λοιπόν, ενθαρρύνει τον κόσμο να «αγκαλιάσει» το κίνημα της βιωσιμότητας, τόσο προς όφελος της φύσης όσο και για το κοινό καλό.

 

Η δημιουργία του visual artist θα φιλοξενηθεί μέχρι τις 22 Μαρτίου στην βιτρίνα της Nespresso boutique της Γλυφάδας, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να θαυμάσουν από κοντά αυτό το έργο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειες της Nespresso για την επίτευξη της βιωσιμότητας και του μηδενικού αποτυπώματος άνθρακα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.nespresso.com.