Coffee Mates: Η νέα υπηρεσία της Coffee Island

Coffee Mates: Η νέα υπηρεσία της Coffee Island

Μέσα από τη νέα υπηρεσία Coffee Mates μπορείτε να στείλετε το δικό σας δώρο σε οποιοδήποτε προορισμό, πανελλαδικά, ακόμα και την ίδια ημέρα.

 

Τα φετινά, διαφορετικά Χριστούγεννα έχουμε ανάγκη, περισσότερο από ποτέ, να δείξουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα ότι είμαστε δίπλα τους, ώστε και με μια απλή χειρονομία. Τα Coffee Island λοιπόν, βρήκαν τον τρόπο να σας φέρουν κοντά με όλους εκείνους που αγαπάτε, φροντίζοντας για τα δώρα σας. Μέσα από τη νέα υπηρεσία Coffee Mates, γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, έχετε τη δυνατότητα, να στείλετε το δικό σας δώρο ή ρόφημα σε οποιοδήποτε προορισμό μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της Coffee Island. Τα 392 καταστήματα της αλυσίδας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα, και σε λίγη ώρα η παραγγελία σας μαζί με το μήνυμά σας, θα βρίσκεται στην πόρτα του παραλήπτη.

 

Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, μοναδικός καφές και αγαπημένα χαρμάνια από το Καφεκοπτείο αλλά και χρηστικά αντικείμενα για κάθε Proud Coffee Maker, αποτελούν όμορφες προτάσεις εορταστικών δώρων για να συνοδεύσεις τις ευχές σας. Μπείτε λοιπόν στο e-shop (www.CoffeeIsland.gr) και διαλέξτε “Δώρο σε φίλο” ή στο MyCoffeeIsland APP και την υπηρεσία Coffee Mates και στείλτε τα ροφήματα των γιορτών και τα δώρα σας σε όσους αγαπάτε μέσα σε λίγα λεπτά.

 

(Όλα τα καταστήματα της αλυσίδας Coffee Island είναι πιστοποιημένα με το ιδιωτικό σχήμα πιστοποίησης  “Covid Shield” από την TUV AUSTRIA).