Travel mug: Οι τοπ λύσεις για τον καφέ σας

Travel mug: Οι τοπ λύσεις για τον καφέ σας

Κανείς δεν θέλει να ξεκινήσει το πρωί του με ένα φλιτζάνι καυτού καφέ που γίνεται χλιαρός ή ψύχεται ή ακόμη ένα κρύο ρόφημα που γίνεται ζεστό σε λίγα λεπτά…

 

Για καλή μας τύχη, υπάρχουν λύσεις, όπως κούπες που μας απαλλάσσουν από αυτά τα ζητήματα. Ακόμα κι αν κινείστε μόνο από την κουζίνα μέχρι τον καναπέ σας, μια ποιοτική travel mug μπορεί να διασφαλίσει ότι τo ρόφημά σας παραμένει ζεστό ή αντίστοιχα κρύο για όση ώρα χρειάζεστε.

 

Δείτε κάπoιες από αυτές:

 

Κούπα από ανοξείδωτο ατσάλι Corkcicle 16-ουγγιών

 

Αυτή η κούπα me τριπλή μόνωση βρίσκεται στη λίστα Favorite Things για το 2020 της Oprah Winfrey. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό για να σας πείσει ότι αξίζει σας ενημερώνουμε ότι η κούπα μπορεί να διατηρήσει τα ροφήματα ζεστά για έως και τρεις ώρες. Διαθέτει επίσης αντιολισθητικό βάση σιλικόνης και διαθέτει διαφανές καπάκι με ενσωματωμένο ρυθμιστή.  Υπάρχει σε μια ολόκληρη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων, όπως το λευκό μάρμαρο και το Fair Isle κόκκινο.

 

Κούπα Hydro Flask 16-Ounce Coffee

 

Μπορεί να μοιάζει με μπουκάλι νερού, ωστόσο το καπάκι του έχει μια τρύπα από την οποία μπορείτε να πιείτε το ρόφημά σας. Η κόκκινη ένδειξη σας ενημερώνει πότε είναι πλήρως κλειστή. Επιπλέον, ο ιμάντας στο καπάκι διευκολύνει τη μεταφορά της.

 

 

Κεραμική Frank Green 12 ουγγιών

 

Κατασκευασμένη από θερμοπλαστικό που δεν περιέχει BPA είναι ασφαλής για να μπει στο πλυντήριο πιάτων. Αυτή η κούπα 12 ουγγιών δεν θα απογοητεύσει. Διαθέτει μπουτόν, αδιάβροχο καπάκι και διατίθεται σε διάφορα χρώματα

 

 

S’well 16-ουγγιών

 

Το εξωτερικό της κάλυμμα καταπολεμά τη συμπύκνωση, είναι σχεδιασμένη για να ταιριάζει όμορφα στο χέρι σας. Έχει επίσης φαρδύ στόμιο, το οποίο διευκολύνει την ανάδευση και την προσθήκη πάγου. Μπόνους: Το ποτό σας θα παραμείνει ζεστό ή κρύο για ώρες.

 

 

KeepCup Brew Cork ποτήρι επαναχρησιμοποίησης

 

Εάν θέλετε να παρακολουθείτε πόσος καφέ σας έχει απομείνει, αυτό το ποτήρι μπορεί να σας βοηθήσει. Ακόμα καλύτερα, διαθέτει ενσωματωμένο φελλό για να διασφαλίσει ότι τα χέρια σας δεν θα καούν.

 

 

Contigo Bueno 10-Ounce από ανοξείδωτο ατσάλι 

 

Η μικρή κούπα ταξιδιού από ανοξείδωτο ατσάλι Contigo δεν είναι μόνο προσιτή ως προς την τιμή της, αλλά και εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Εάν τη βάλετε σε μια σακούλα και την πετάξετε, η κούπα δεν θα έχει διαρροή. Είναι ιδανική για όσους δεν θέλουν να μεταφέρουν το ρόφημα τους από μια συμβατή κούπα σε μια travel-mug.