Ένας καφές, 4 διαφορετικά μπρίκια για το τέλειο αποτέλεσμα

Ένας καφές, 4 διαφορετικά μπρίκια για το τέλειο αποτέλεσμα

Τι θα λέγατε να… ανεβείτε ένα ακόμη level στην παρασκευή home-made τούρκικου καφέ; Ο κατάλληλος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε την καλύτερη ποικιλία και φυσικά τον καλύτερο εξοπλισμό.

 

Παρακάτω σας παραθέτουμε 4 προτάσεις με τα καλύτερα pots τουρκικού καφέ τα οποία είναι παραδοσιακά κατασκευασμένα από σφυρήλατο χαλκό για γρήγορη και ομοιόμορφη θέρμανση. Τα μπρίκια είναι επενδεδυμένα με μη αντιδραστικό κασσίτερο για να αποτρέψουν τη διαρροή χαλκού στα ροφήματά σας με την πάροδο του χρόνου.

 

Όλα τα pots διατίθενται στο διαδίκτυο μέσω Amazon.

 

Τουρκικό μπρίκι 9 ουγκιών με ξύλινο κουτάλι

Εάν επιθυμείτε μεγάλες ποσότητες αυτό το μπρίκι «χωρά» δυο καφέδες. Πρόκειται για το Demmex 9 ουγκιών, ένα σφυρήλατο χάλκινο δοχείο, το οποίο έρχεται σε σκούρο χρώμα που παραπέμπει σε αντίκα ή φωτεινό και γυαλιστερό φινίρισμα, και είναι χειροποίητο. Προέρχεται από την πόλη Gaziantep της Τουρκίας. Το χάλκινο τμήμα του δοχείου έχει πάχος 2 χιλιοστά και είναι επενδεδυμένο με κασσίτερο. Έχει ξύλινη λαβή και διαθέτει επίσης ένα ξύλινο κουτάλι.

 

Τουρκικό μπρίκι 15 ουγγιών (για έως 6 μερίδες)

 

Αυτή το τουρκικό σκεύος, το CopperBull 15 ουγγιών αξίζει την προσοχή όσων φτιάχνουν συχνά πέντε έως έξι μερίδες καφέ ταυτόχρονα. Το δοχείο είναι χειροποίητο από την Τουρκία, με σφυρήλατο χαλκό πάχους 2 χιλιοστών. Διαθέτει επένδυση από κασσίτερο για ασφάλεια και ευκολία, και μια σκούρα ξύλινη λαβή.

Ένα χαραγμένο τούρκικο μπρίκι, εύκολα αποθηκεύσιμο

 

Το σκεύος Silk Road Trade είναι ένα όμορφα χαραγμένο χειροποίητο μπρίκι επενδεδυμένο από ένα μόνο φύλλο χαλκού. Ο χαλκός πάχους 2 χιλιοστών είναι με τη σειρά του επενδεδυμένος με κασσίτερο. Η εκτεταμένη ξύλινη λαβή μπορεί να αποσπαστεί, καθιστώντας εύκολη την αποθήκευση του σκεύους όταν δεν χρησιμοποιείται. Επιπλέον, το δοχείο διατίθεται σε τρία μεγέθη: Μικρό (με χωρητικότητα 6 ουγγιών), Μεγάλο (με χωρητικότητα 14 ουγκιών) και XX-Μεγάλο (με χωρητικότητα 28 ουγκιών).

Το καλύτερο starter kit

Αυτό το σετ CopperBull είναι ιδανικό για οποιονδήποτε νεοεισερχόμενο στον κόσμο του τούρκικου καφέ. Διαθέτει ένα σφυρήλατο δοχείο 8 ουγγιών πάχους 2 χιλιοστών είναι που επενδεδυμένο με μη αντιδραστικό κασσίτερο και διαθέτει ξύλινη λαβή. Εκτός από την αυτό, σας παρέχει δύο ποτήρια από πορσελάνη, δύο πιατάκια και δύο καπάκια από ορείχαλκο, όλα χαραγμένα στο χέρι. Το σετ έρχεται ακόμη και με ένα πακέτο 3,3 ουγκιών εξαιρετικού αρωματικού τουρκικού καφέ Mehmet Efendi.